Ισραήλ: Με εβραϊκούς στίχους το τραγούδι για το Μάλμε | Μία επιτροπή θα κάνει την επιλογή!

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί το Ισραήλ στην Eurovision 2024 και θα ερμηνεύσει ο νικητής του HaKokhav Haba στο Μάλμε, θα επιλεγεί από μία επιτροπή, θα περιλαμβάνει εβραϊκούς στίχους και θα ανακοινωθεί στις αρχές Μαρτίου.

Σε ανακοίνωσή του η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ αναφέρει σήμερα, πως έχει ήδη κάνει κάλεσμα σε ένα ευρύ φάσμα Ισραηλινών δημιουργών για να υποβάλουν το τραγούδι με το οποίο ο νικητής του HaKokhav Haba, θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2024. Απαραίτητη προϋπόθεση για φέτος σε όσους υποβάλουν τραγούδι, είναι να περιέχει και εβραϊκούς στίχους.

Το τάλεντ σόου σε τρεις εβδομάδες ολοκληρώνεται και έτσι θα έχουμε τον καλλιτέχνη, που θα σηκώσει την σημαία του Ισραήλ στο Μάλμε, σε αυτή την ιδιαίτερη χρονιά για την χώρα.

Το τραγούδι θα επιλεγεί εσωτερικά από μία επιτροπή και θα ανακοινωθεί σε μία ειδική εκπομπή στις αρχές Μαρτίου!

Αυτή την στιγμή απομένουν δέκα καλλιτέχνες στην διεκδίκηση της εκπροσώπησης του Ισραήλ στην Eurovision 2024:

  1. Leanne Byrne
  2. Eden Golan
  3. Arik Sinai
  4. Shay Tamino
  5. Or Cohen
  6. Yonathan Biton
  7. Mika Moshe
  8. Dor Shimoni
  9. Moria Angel
  10. Oral Ravid

Ένας από τους παραπάνω θα είναι ο νικητής του HaKokhav Haba και αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Πέρσι το Ισραήλ στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ εκπροσωπήθηκε από την εκρηκτική Noa Kirel και το τραγούδι “Unicorn” που χάρισαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής την τρίτη θέση του Μεγάλου Τελικού συγκεντρώνοντας 362 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: Euromix
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *