Ισραήλ: Ξεκινά την αναζήτησή για την Eurovision 2024!

To talent show HaKokhav HaBa (Rising Star) ξεκινά την μετάδοσή του σήμερα το βράδυ στο Ισραήλ. Ο νικητής του σόου θα εκπροσωπήσει την χώρα στην Eurovision 2024.

Το HaKokhav HaBa επιστρέφει ως μέθοδος επιλογής του καλλιτέχνη που εκπροσωπεί το Ισραήλ στον διαγωνισμό του Eurovision μετά το 2020. Η εκπομπή ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει νωρίτερα μέσα στο μήνα, αλλά η ένοπλη σύγκρουση με την Χαμάς καθυστέρησε την έναρξη της.

Σήμερα το βράδυ όμως θα παρακολουθήσουμε το πρώτο επεισόδιο των auditions, που πραγματοποιήθηκαν πριν μία εβδομάδα στη Ιερουσαλήμ. Τα αποτελέσματα θα καθοριστούν από 60% ψηφοφορία κριτικής επιτροπής και 40% ψηφοφορία κοινού μέσω focus group. Στην κριτική επιτροπή του HaKokhav HaBa είναι οι Asaf Amdursky, Itay Levy, Keren Peles, Shiri Maimon, Ran Danker και Eden Hason. Παρουσιαστές της εκπομπής είναι οι Assi Azzar και Rotem Sela. Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ μόνο στο Ισραήλ.

Μέσω του HaKokhav HaBa το Ισραήλ κατάφερνε να προκρίνεται κάθε χρόνο στον τελικό, ενώ το 2018 η Netta ήταν η νικήτρια και της Eurovision.

Φέτος το Ισραήλ εκπροσώπησε η super star της χώρας, Noa Kirel με το τραγούδι Unicorn, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον τελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *