Victor Vernicos: ”Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα στην Eurovision”!

Στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, μίλησε ο Victor Vernicos.

Ο νεαρός τραγουδιστής, που φέτος εκπροσώπησε την Ελλάδα στον 67ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, ρωτήθηκε για τα συναισθήματά του έναν μήνα μετά, αλλά και τη γεύση που του άφησε ο αποκλεισμός της χώρας μας από τον μεγάλο Τελικό.

«Έχω πάνω-κάτω τα ίδια συναισθήματα με τότε. Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν ακριβώς μετά τον ημιτελικό, που μάθαμε ότι δεν προκριθήκαμε και έπρεπε να βγάλω το uniform. Ήταν πολύ τιμητικό που το φόρεσα αυτό για την Ελλάδα, χάρηκα τόσο πολύ που το έκανα. Εγώ πάω με την καρδιά μου και το τι θέλω να δώσω. Ενδεχομένως να το ξανάκανα. Πήγα και έδωσα το 100% μου, δεν μου βγήκε εκείνη τη βραδιά.Δεν με έχει στεναχωρήσει τίποτα. Εγώ ξέρω ποιος είμαι και ξέρω τι έκανα».

Δείτε όλες τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο:

Το What They Say συγκέντρωσε 14 βαθμούς στον ημιτελικό του, συγκεκριμένα το δωδεκάρι της Κύπρου και δύο από την Αρμενία, και τερμάτισε στην 13η θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=gJSZA0Zh2xU

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Ποσο περιμένα ότι κάποια στιγμή θα διαβάσω μια τέτοια δήλωση του(το είχα αναφέρει και σε παλαιότερο σχόλιο ότι θα βγει στο τέλος να κάνει τέτοιες δηλώσεις).Από την αρχή φαινόταν ότι πήγε εκεί για την αυτοπροβολή και για να γίνει γνωστός και στο τέλος θα έτρωγε τα μούτρα του όπως και έγινε

    Απάντηση
    • Lia
      Lia says:

      και ποιος καλλιτέχνης δεν πάει για την αυτοπροβολή; εν το μεταξύ είπε ποτε μην λες ποτε, δεν είπε ότι όχι δεν θα ξανα πάω αυτοπροβληθηκα και τέλος. όποτε τον ρωτούσαν για το αν θα ξανα πήγαινε έλεγε never say never.

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Βίκτωρα καταλάβαμε παιδάκι μου ότι πηγές για αυτοπροβολή και δε σε ενδιέφερε καν το αποτέλεσμα -το απογοητευτικό αποτέλεσμα – που ήταν εμφανές ότι θα φέρεις. Αν σε ενδιέφερε ή θα δεχοσουν αλλαγές στο ερασιτεχνικό σου τραγούδι ή ακόμα καλύτερα μετά από τέτοιο σκάνδαλο θα είχες αποχωρήσει.
    Για εμένα έχει γίνει ένας από τους πιο αντιπαθητικους εκπροσώπους μας. Πολύ αλαζόνας και αμετροεπεια για ένα παιδί μόλις 16 χρονών. Προφανώς και δεν το θέλουμε ούτε για αστείο να τον δούμε πάλι να μας εκπροσωπεί. Προσωπικά αμφιβάλλω αν σε 5 χρόνια τον θυμάται και κανείς (πέρα του φετινου σκανδάλου). Αλλά δεν ήθελες να ψηθείς πρώτα σε κάποιο talent show νεαρέ, ήθελες να πας κατευθείαν Eurovision για να πεις απλά ότι πηγες….
    Πέρασε τώρα ξανά στην αφάνεια και καλή συνέχεια!

    Απάντηση
  3. Jason Dimarakis
    Jason Dimarakis says:

    Το ιδανικο θα ηταν να μην ασχοληθουμε ποτε ξανα με τον συγκεκριμενο ανθρωπο. Μονο οργη προκαλουν οι δηλωσεις του. Μακαρι Να παραμεινει η συμμετοχη μας ως μια κηλιδα ενος σερι επιτυχιων τα επομενα χρονια.

    Λεει οτι εκεινος ξερει πολυ καλα ποιος ειναι. Επειδη δυστυχως μαθαμε κι εμεις ποιος ειναι και επειδη η βαρυτητα της γνωμης του κοινου ειναι σαφως μεγαλυτερη καλο θα ηταν να κατανοησει τα λαθη του.

    Απάντηση
  4. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Γιατί τα βάζετε με τον Βίκτορα;
    Δεν φταίει αυτός που τον επέλεξε η ΕΡΤ.

    Οσο για το αν πήγε για αυτοπροβολή, δεν θυμάμαι να πήγε άλλος καλλιτέχνης για κάποιον άλλο λόγο. Όλοι την προβολή θέλουν.

    Το ότι δεν άρεσε δεν σημαίνει ότι η αξία του κρίνεται από την Eurovision. Να κάνει ότι θέλει. Αν έχει άλλο τραγούδι και αρέσει στην ΕΡΤ, να πάει αν θέλει.

    Απάντηση
  5. Lia
    Lia says:

    μια χαρά τα λέει ο Βικτωρ, έχοντας μηδέν εμπειρία σε μεγάλη σκηνη, αυτό που έκανε εκείνη την βραδιά ήταν το καλύτερο που μπορούσε ο ίδιος. η ομάδα του έπρεπε να φροντίσει να τον σαπορταρει σκηνικά και φωνητικά. μην βλέπω χαζά ότι είναι αλαζόνας. άμα έλεγε ότι θα ξανα πήγαινε θα κράζατε πάλι. ούτε δύσκολος το παίζει όπως είδα παραπάνω. never say never είπε. ηρεμήστε λίγο γιατι πολύ μίσος βγάζετε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *