Κύπρος: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Fame Story | Δείτε το trailer!

Εδώ και μερικά λεπτά παίζει στην συχνότητα του Star το τρέιλερ του Fame Story, μέσω του οποίο δίνονται πληροφορίες για δηλώσεις συμμετοχής στους ενδιαφερόμενους, αλλά και τα έπαθλα τα οποία διεκδικεί ο νικητής του talent show, μέσα στα οποία φυσικά είναι και η εκπροσώπηση της Κύπρου στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Με την φωνή του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος όπως και έχει ήδη γνωστοποιήσει θα είναι ο παρουσιαστής του Fame Story, το Star μας ενημερώνει για πρώτη φορά και επισήμως για το νέο του τηλεοπτικό απόκτημα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη, 15 υποψήφιοι θα μπουν στην Ακαδημία και θα διεκδικήσουν όχι μόνο την εκπροσώπηση της Κύπρου στον διαγωνισμό, αλλά και την ένταξη τους στην μουσική βιομηχανία, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για όλους (συναυλίες, συμβόλαια με εταιρίες).

Καθημερινά οι σπουδαστές θα λαμβάνουν πολλά μαθήματα εκτός από τα μουσικά, όπως μαθήματα διαχείρισης των Social MediaStylingδημοσίων σχέσεων, ενώ θα έχουν και επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Πάντως από το trailer απουσιάζει παντελώς η λέξη Eurovision, παρά το γεγονός ότι ο Νίκος Κοκλώνης πριν λίγες ημέρες είχε αναφερθεί σε αυτό, κάτι που έχει προκαλέσει εντύπωση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Μπορεί στο trailer να μην χρησιμοποιεί τη λέξη eurovision αλλά λέει ότι αυτός που θα κερδίσει θα συμμετάσχει στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού τι άλλο θα μπορούσε να εννοει

    Απάντηση
  2. Ανδρέας
    Ανδρέας says:

    Η Γιουροβίζιον είναι διαγωνισμός τραγουδιού και όχι τραγουδιστή. παρόλο που το ένα ενισχύει το άλλο ( τραγούδι ερμηνεία και σήμερα και σκηνική παρουσία ). Εάν η Πάνικ θέλει να συνεχίσει αυτό το ῾῾παιχνίδι῾῾ με την Κύπρο και το Ρ.ι.κ , τότε να σκεφτούν να δώσουν ευκαιρία σε αριθμό Κυπρίων δημιουργών ( συνθετών στιχουργών αλλά και ερμηνευτών/τριών) να λάβουν μέρος ή να γίνει ένας ανοικτός διαγωνισμός όπως γινόταν παλιά ( ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ όχι ΑΛΛΟΥ ). πέστε με παλαιών αρχών αλλά δεν είμαι. Σέβομαι και αποδέχομαι το τι γίνεται μέχρι σήμερα αλλά όλα πρέπει να γίνονται με κάποιο όριο. Η ΚΥΠΡΟΣ έχει το δικό της καλλιτεχνικό δυναμικό και μην το υποτιμάτε. Ο ΚΥΠΡΙΟΣ Καλλιτέχνης εδώ και αρκετά χρόνια που έχει ¨αποκλειστεί¨ από το Ρ.Ι.Κ. νιώθει παραμελημένος από τη ίδια του τη χώρα. 12 άτομα για να γράψουν ένα τραγούδι???????? π.χ. λέω τώρα !!!!! Α και κάτι τελευταίο……. Η συνταγή επιτυχίας δεν βγαίνει εύκολα δύο φορές…….. έχει προϋποθέσεις !!!!!!!!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *