Γερμανία: Δύο νέα πιθανά ονόματα για το Das Deutsche Finale 2024!

Πριν από μερικές μέρες είχαμε δημοσιεύσει άρθρο (εδώ) με τα πρώτα ονόματα που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Das Deutsche Finale 2024, το σόου μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί ο επόμενος εκπρόσωπος της Γερμανίας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Δύο νέα ονόματα έρχονται να προστεθούν στη λίστα των καλλιτεχνών που ενδιαφέρονται να εκπροσωπήσουν τη Γερμανία. Το πρώτο όνομα είναι η Aileen Sager η οποία και αποτελεί επιλογή του διάσημου στιχουργού και συνθέτη Ralph Siegel. Ο Ralph Siegel έχει ήδη εκφράσει δημοσίως την επιθυμία του να καταθέσει τραγούδι στη γερμανική διαδικασία επιλογής. Εκτός αυτού, 50 χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στην Eurovision και 42 χρόνια μετά τη νίκη του με τη Nicole και το “Ein bißchen Frieden” θέλει να λάβει μέρος για άλλη μία φορά στο διεθνή διαγωνισμό.

H Aileen Sager ήταν ημιφιναλίστ του γερμανικού Idol, “Deutschland sucht den Superstar” η οποία αποκάλυψε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ότι η μουσική της συνεργασία με τον Ralph Siegel είναι επικεντρωμένη στο χώρο της ποπ. Ωστόσο η πρόταση για την Eurovision δεν είναι ακόμα αρκετά ολοκληρωμένη για αυτό και ο Ralph Siegel περνάει πολύ χρόνο στο στούντιο ηχογράφησης.

Το δεύτερο όνομα που ενδέχεται να διαγωνιστεί για την εκπροσώπηση της Γερμανίας είναι το μουσικό ντουέτο Tilly Electronics οι οποίοι και θέλουν να πάνε στην Eurovision 2024 στο Μάλμε με το τραγούδι “Tanzen”. Το μουσικό αυτό ντουέτο ασχολείται με την ηλεκτρονική μουσική, προέρχεται από το Leipzig και κρατάει κρυφή την ταυτότητά του κάτω από τα ασπρόμαυρα κοστούμια του. Η αίτηση των Tilly Electronics αποτέλεσε αντικείμενο μεγάλης συζήτησης τις τελευταίες ημέρες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – με πολλή ενθάρρυνση, αλλά και κάποια πιθανότητα πόλωσης.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα δύο πιθανά αυτά ονόματα του Das Deutsche Finale 2024; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια

Πηγή: ESC-Kompakt

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *