Ελλάδα: Η ανακοίνωση της MINOS EMI για την επιλογή της Μαρίνας Σάττι!

Πριν από μερικές ώρες ανακοινώθηκε επισήμως από την ΕΡΤ, στο πλαίσιο της εκπομπής “Στούντιο 4”, πως η Μαρίνα Σάττι θα είναι η εκπρόσωπος της χώρας μας στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί τον Μάιο, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανήκει στο ενεργητικό της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI η οποία, αμέσως μετά την αποκάλυψη της Μαρίνας Σάττι ως εκπροσώπου της Ελλάδας, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Είναι επίσημο!

Η Μαρίννα Σάττι θα είναι η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας από τις 7 έως τις 11 Μαϊου 2024.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια και δημιουργός δέχθηκε με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε μία συμβολική χρονία, καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι δεν έχει ακόμη επιλεγεί.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Minos EMI (@minosemi_official)

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision, στο σχετικό μας άρθρο.


Ποια είναι η γνώμη σας για την επιλογή της ΕΡΤ; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!.

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *