Ελλάδα: Το μήνυμα της Silia Kapsis για τη Μαρίνα Σάττι!

Κεραυνός εν αιθρία η ανακοίνωση της ΕΡΤ σήμερα και τα νέα δε σταματούν. Με επίσημη ανακοίνωση κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Studio 4” της κρατικής ραδιοτηλεόρασης, έγινε γνωστό ότι η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος και θα λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδιας.

Σημείο τομής για Ελλάδα και Κύπρο φέτος ήταν ότι τόσο οι αποφάσεις που ελήφθησαν όσο και η ανακοίνωση των εκπροσώπων τους έλαβαν χώρα αρκετά νωρίς. Ενδεικτικά, Κύπρος και Ελλάδα είναι οι δυο από τις τρεις χώρες που έχουν ανακοινώσει ήδη τον εκπρόσωπό τους για την ερχόμενη Eurovision, με την έτερη να είναι το Βέλγιο 

Μέσα στο κλίμα της θετικής αποδοχής και των επευφημιών για την επιλογή της ΕΡΤ, η οποία και επέλεξε έναν πιο αναγνωρίσιμο στο ελληνικό κοινό καλλιτέχνη και μάλιστα διακαή πόθο αρκετών Ελλήνων φαν, δε θα μπορούσε να λείπει και το μήνυμα της Silia Kapsis, της εκπροσώπου της Κύπρου για το 2024.

Η ίδια λοιπόν σε story που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εύχεται “καλή επιτυχία” στη συνδιαγωνιζομενη της, Μαρίνα Σάττι:

Καλή επιτυχία Ελλάδα

Καλή επιτυχία @marina_satti

Είμαι ενθουσιασμένη για την [επικείμενη] γνωριμία μας!

Τα λέμε σύντομα!

Η Silia δεν ήταν η μόνη που έσπευσε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στη Μαρίνα Σάττι. Ο διάσημος συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος,μεταξύ άλλων συνθέτης και της κυπριακής συμμετοχής για το 2024, ευχήθηκε και αυτός «καλή επιτυχία» στη Μαρίνα Σάττι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Με χαρά παρατηρούμε το θετικό κλίμα που υπάρχει για το 2024 σε αμφότερες Κύπρο και Ελλάδα και ευελπιστούμε να διατηρηθεί η αγαστή συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη των δύο εθνικών αποστολών καθόλη τη διάρκεια και στο Μάλμε!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *