Ελλάδα: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ!

Πριν από μόλις λίγα λεπτά η ΕΡΤ προχώρησε στην ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Η εκπρόσωπος της χώρας μας στο Μάλμε, στην επέτειο των 50 ετών από την πρώτη μας παρουσία στον διαγωνισμό το 1974, θα είναι η Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μέσα από την οποία έγινε και η ανακοίνωση, και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με τον Διαγωνισμό!

«Η Eurovision είναι κάτι που το συζητάμε εδώ και πολλά χρόνια, ο προηγούμενος καιρός μάλλον δεν ήταν ο κατάλληλος να συμβεί, όμως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Νιώθω πιο σίγουρη με τον εαυτό μου και έχω μάθει και πολλά πράγματα.»

Στην συνέχεια ρωτήθηκε αν είναι η πρώτη φορά που της έγινε πρόταση:

«Όχι, είναι η τρίτη φορά που η παρούσα διοίκηση μου κάνει πρόταση, αλλά φέτος δεν ξέρω τι άλλαξε. Σκέφτηκα ότι αργά ή γρήγορα θα γινόταν. Νιώθω ότι μπορώ να το διαχειριστώ και δεν έχω άγχος. Μου φαίνεται ακόμα σαν ταξίδι για ένα φεστιβαλ που θα παίζω μουσική. Νομίζω πως αν συνεχίσω να το βλέπω έτσι θα είμαι καλά. Αν το σκεφτώ σαν διαγωνισμό θα πιεστώ»

Έπειτα μίλησε για το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί:

«Τραγούδι δεν υπάρχει ακόμα, έχουμε διάφορες ιδέες, έχω και κάποια δικά μου. Επειδή όμως μου αρέσει να υπάρχει διάλογος, η ΕΡΤ έχει στείλει mail σε δημιουργούς, έτσι ώστε να στείλουν και αυτοί τις προτάσεις τους. Θα τα ακούσουμε όλα και θα επιλέξουμε. Στην Eurovision θα πάω με ένα κομμάτι που θα είναι εγω. Εκπροσωπώντας μια χώρα σε έναν μουσικό διαγωνισμό θεωρώ ότι πρέπει να δείξεις και κάπως την κουλτούρα σου»

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την πρώτη συνέντευξη της Μαρίνας Σάττι, στο βίντεο παρακάτω:

Πώς σας φάνηκε η επιλογή της ΕΡΤ για τη Eurovision 2024 ; Θα καταφέρει η Ελλάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών ;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κώστας
    Κώστας says:

    Ουαου είδηση βομβα για την Ελλάδα. Καταλαβαίνω πως πολλοί έχουν ενθουσιαστεί με την επιλογή της βέβαια το σημαντικό στην υπόθεση είναι να ακούσουμε το τραγούδι απλώς έχω μια απορία, πως την έπεισαν να πάει στην eurovision ενώ τόσο καιρό αρνούνταν μια πιθανή εκπροσώπηση της χώρας μας στην eurovision. Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να μοιραστεί μαζί μας τι ήταν αυτό που την έκανε να αλλάξει γνώμη η μπορεί ίσως να είχε ένα ή πολλά καλά τραγούδια και να το θεώρησε σαν χρυσή ευκαιρία, μακάρι να είναι αυτό!

    Απάντηση
  2. Dimitra Karamani
    Dimitra Karamani says:

    Ουαου!!! Τι βόμβα ήταν αυτή;!;!;!;
    Αν και προσωπικά δεν τρελαίνομαι για την Μαρίνα Σαττι νιώθω ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή για τι χώρα μας και πιστεύω θα την αντιπροσωπεύσει επάξια στο διαγωνισμό!!! Ελπίζω το τραγούδι που θα επιλεχθεί να είναι κάποιο που και να την κάνει να νιώθεις άνετα αλλά να μας κάνει και εμάς να ξεσηκωθούμε

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *