Ελλάδα: Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Victor Vernicos

Την απάντηση του έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για όσα δήλωσε ο Victor Vernicos για τον ίδιο, μέσα από την συχνότητα της Super Κατερίνα σήμερα το πρωί στον ALPHA.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφού παρακολούθησε τα όσα είπε για τον ίδιο ο Victor Vernicos , απάντησε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, ρίχνοντας για μία ακόμη φορά τις φαρμακερές μπηχτές του για τον νεαρό καλλιτέχνη.

Ο Victor Vernicos τις προηγούμενες ημέρες, απαντώντας στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου Γεια Σου, σχολίασε πως δεν γνωρίζει καθόλου τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ευχήθηκε όμως στην αγγλιστί να τον έχει ο Θεός καλά.

 

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανάφερε:

Αυτό το παιδί που δεν με γνωρίζει, δεν γνωρίζει την οικογένειά του. Εγώ θα έχω παράπονο που δεν με γνωρίζει; Θα παρεξηγηθώ; Ας γνωρίσει τη θεία του.

Δεν ξέρει την οικογένειά του, γιατί να ξέρει εμένα; Ως μουσικός αφού είμαστε συνάδελφοι και πήγε στην Eurovision θα έπρεπε να ξέρει ότι η Άνοιξη είναι στίχοι και μουσική δικοί μου.

Ο Vernicos δεν ξέρει την οικογένειά του, γιατί να ξέρει εμένα. Πήγε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας και ως συνάδελφος έπρεπε να λέει ότι ο Ανδρέας είχε γράψει τους στίχους και τη μουσική. Επειδή είναι μικρό παιδί θέλω να τον πάρω αγκαλιά, να τον χαϊδέψω, να του δώσω ένα φιλί στο μέτωπο, να του πω να έχει καλή σταδιοδρομία.

Φυσικά ο έμπειρος μουσικός, αλλά παρουσιαστής κλείνοντας το θέμα πέταξε την μπηχτή του, αμφισβητώντας για μία ακόμη φορά τις τραγουδιστικές ικανότητες του Βίκτωρα.

Να του πω κιόλας να πάρει τη Σοφία Βόσσου να του μάθει την άνοιξη και άμα μπορέσει να πει μια φράση σωστά, θα του δώσω κάτι λουκούμια που έχω.

Κι όπως αντιλαμβάνεστε η κόντρα αυτή συνεχίζεται…

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Πολύ αμφιβάλλω ότι αν δεν γιορτάζαμε φέτος τις 50 συμμετοχές στον διαγωνισμό η ΕΡΤ δεν θα έδειχνε κάποιο ιδιαίτερο ζήλο για να στείλουμε κάποια ανταγωνιστική συμμετοχη αυτό πιστεύω τουςκινητοποιησε και τίποτα άλλο.

    Απάντηση
    • Γιάννης Α Γιάννης
      Γιάννης Α Γιάννης says:

      Οχι. Πιστεύω τα 50 κινητοποίησαν τη Σάττι. Η ΕΡΤ απλά ήθελε να ρεφάρει για περσι κ να επαναφέρει το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού για το διαγωνισμό, καθώς ένα “αδιαφορο” κ “χλιαρό” όνομα θα έριχνε ενδεχομένως κ άλλο την τηλεθέαση. Μην ξεχνάμε ότι η eurovision είναι ίσως το μοναδικό πετυχημένο προϊόν της ΕΡΤ

      Απάντηση
  2. Αμπάρο Μαναλάστας
    Αμπάρο Μαναλάστας says:

    Για αυτόν τον άχρηστο ερασιτέχνη που εκπροσώπησε πέρση την Ελλάδα στην Γιουροβίζιον και που όλοι είπαμε ΧΑΡΑΜΙ πήγε η χρονιά του 2022.
    • Να μην κάνεις τόσο μπάσα την φωνή σου κάθε φορά που μιλάς γιατί φαίνεται προσποιητό και αστείο.
    • Να κάνεις φροντιστήριο για να βελτιώσεις τα Ελληνικά σου καθώς και να εμπλουτίσεις το λεξιλόγιο σου, γιατί όλοι οι Αλβανοί και Γεωργιανοί που μένουν στην Ελλάδα μιλάνε καλύτερα Ελληνικά από σένα.
    • Να ψάξεις να μάθεις ποιος είναι ο Αντρέας Μικρούτσικος καθώς και ο αδερφός του Θάνος, μπας και διδαχτείς ποιά είναι η μουσική και πως γράφεται.
    • Να μην είσαι τόσο αχάριστος, τόσο αναιδής τόσο ψεύτικος και απαξιωτικός.

    Ανάθεμα τώρα αν καταλάβει τι του γράφω. Δεν μπορεί να κάνει και μετάφραση στο google γιατί ακόμα και τα Αγγλικά δεν τα ξέρει καθόλου καλά για να καταλάβει τι θα του βγάλει.
    Εγώ αγόρι, είμαι μια Φιλιππινέζα με Ελληνική συνείδηση που μεγάλωσε στην Ελλάδα από γονείς μετανάστες και τελείωσε την Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκω την Ελληνική γλώσσα και Ιστορία. Θα σου αναφέρω μόνο συμπληρωματικά τα παρακάτω: ”στόκος αντί για μυαλό”. Τα υπόλοιπα περί σημασίας της λέξης ΄΄στόκος΄΄ να ψάξεις να το βρεις μόνος σου.
    Χαίρε Βίκτωρα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *