Μαρίνα Σάττι: “Θα ήθελα κάτι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου και την νέα Ελλάδα”!

Την πρώτη της συνέντευξη ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2024, έδωσε η Μαρίνα Σάττι στο Studio 4 και στην ΕΡΤ1. Η Μαρίνα μίλησε για τις πρώτες της προετοιμασίες για τον διαγωνισμό, την επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στο Μάλμε, αλλά και πως αντιμετωπίζει η ίδια αυτή την μεγάλη πρόκληση!

Η συνέντευξη βιντεοσκοπήθηκε λίγες ημέρες πριν, όταν η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε στην Ακρόπολη γυρίσματα για τις ανάγκες του εισαγωγικού βίντεο που θα αναρτηθεί στα επίσημα social media της Eurovision.

Με ελληνικό στίχο πιθανότατα στο Μάλμε

Η Μαρίνα Σάττι πολύ χαρούμενη για μία ακόμη φορά που της ανατέθηκε η εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2024 περιέγραψε με λίγες λέξεις, αλλά αρκετά με αρκετή σαφήνεια, τι μπορούμε να περιμένουμε από την συμμετοχή της στο διαγωνισμό:

Θα ήθελα να φτιάξω ένα πρότζεκτ που να είναι σύγχρονο, να αντιπροσωπεύει τη γενιά μου και τη νέα Ελλάδα, πέρα από τα στερεότυπα που έχουν οι Ευρωπαίοι για εμάς, αλλά και να είναι σχετικό ώστε να μπορέσουν να χορέψουν και να ταυτιστούν.

Επιπλέον, σημείωσε πως το αγγλόφωνο power pop τραγούδι είναι αρκετά μακριά από το είδος που υπηρετεί και ως εκ τούτου ο ελληνικός στίχος θα λέγαμε πως είναι φαβορί για την συμμετοχή μας στον επόμενο διαγωνισμό, στον οποίο συμπληρώνουμε και 50 χρόνια παρουσίας σε αυτόν.

Οι αγαπημένες της συμμετοχές

Μπορεί η επιλογή του Mahmood από το 2019 με το Soldi να είναι κάτι αναμενόμενο ως αγαπημένη συμμετοχή για την Μαρίνα Σάττι, η απάντηση της όμως για την αγαπημένη της ελληνική συμμετοχή σίγουρα ήταν αναπάντεχη και την διαφοροποιεί από όλα όσα είχαμε ακούσει μέχρι σήμερα.

Το SAGAPO του Μιχάλη Ρακιντζή είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει και δεν δίστασε να το αναφέρει στην κάμερα του STUDIO 4.

Οι προετοιμασίες έχουν μόλις ξεκινήσει

Για την αγάπη και την χαρά που εισέπραξε από όλους με την ανακοίνωση από την ΕΡΤ και τον κοινό στόχο που έχει με όλους αυτούς τους ανθρώπους τον Μάιο στο διαγωνισμό αναφέρθηκε με πολύ θερμά λόγια.

Η αναζήτηση του τραγουδιού για την Μαρίνα Σάττι συνεχίζεται, αφού μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις ολοκληρωμένες τους προτάσεις τραγουδιών.

Προς το παρόν, δεν έχω αγχωθεί και νιώθω ότι κάνω αυτό που, ούτως ή άλλως, κάνω στη ζωή μου, κάνω πρόβες, φτιάχνω μουσική και τραγούδια.

Πως σας φάνηκαν τα όσα είπε η Μαρίνα Σάττι;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

 

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Jason Dimarakis
    Jason Dimarakis says:

    Κάτι μου λεει πως μετά από αυτά που άκουσα θα ηθελε να μας παει με ενα τραγουδι τραγουδι τυπου Konstrakta- In corpore sano.

    Δεν ξερω γιατι αλλα μου βγαζει αυτο το vibe. Μακάρι βέβαια γιατί τσιμπάει ψήφους από κοινό, αλλά δε θα κάνει καμιά μεγάλη επιτυχία.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Συμφωνώ με τους προλαλλησαντες. Και εγώ περιμένω κάτι τύπου in corpore sano, Shum ή ακόμα και soldi.
    Αν μιλάμε για τα δικά της, αυτό που περιέγραψε μου κάνει πιο πολύ σε κάτι κοντά στη Μάντισσα. Μακάρι! Θα είναι εξαιρετικο! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία Μαρινάκι μας!!
    ΥΓ: funfact η συμμετοχή του Ρακιτζή θεωρώ ότι ήταν πρόταση, και ότι ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του! Για αυτό εξάλλου ακούγεται και ως σημερα. Δεν μιλάω για την εμφάνιση/ανέκδοτο αλλά για το τραγούδι καθαυτό.

    Απάντηση
  3. Music -Man
    Music -Man says:

    Καλά βρε Μαρίνα μου, τόσα τραγούδια το…SAGAPO ξεχωρίζεις? Τι να πω… Μ αρέσει που σκέφτεται ελληνικό στίχο, γιατί τον θέλω πολύ, και θέλω κάτι πάνω στο στυλ της, να κουμπώσει. Το έχει, το ξέρει καλά, αυτό θα απογειώσει! Θέλω έθνικ στοιχείο και θέλω κάτι σύγχρονο.

    Απάντηση
  4. T.R
    T.R says:

    To styl tis ine san tin Oukrania 2020, 2021, 2022 diladi monderno me ethnic stoixeia stin topiki glossa. I Oukrania omos xeri na to kani kala. An kataferi kai i Satti na to kani kala, mpori na pari top10 idallos an arhisoun ta ”paratragouda” (ite logo ERT, ite gia opiotidipote allo logo) tha vrethi ektos 15adas.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *