Τσεχία: Πληροφορίες για το ESCZ 24 | O Cesar Sampson music advisor!

Όπως σας ενημερώσαμε και στο χθεσινό μας άρθρο, ο εθνικός τελικός της Τσεχίας, ESCZ 2024, θα πραγματοποιηθεί στιςΔεκεμβρίου. Σήμερα ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Τσεχίας ανακοίνωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εθνικό τελικό.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσαν ότι στην θέση του μουσικού συμβούλου για την επιλογή των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν στο μεγάλο τελικό της Τσεχίας θα είναι ο Αυστριακός εκπρόσωπος στην Eurovision 2018, Cesar Sampson.

Αυτή τη στιγμή, η αποστολή της Τσεχίας συνεργάζεται με τον Cesar Sampson για την ολοκλήρωση της επιλογής των καλλιτεχνών. Μόνο πέντε καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν στον τελικό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο εθνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο ROXY στην Πράγα, με τον Adam Misik να επιστρέφει στη θέση του παρουσιαστή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ESCZ 2024 το βράδυ του τελικού στο κανάλι YouTube της Eurovision στις 19:30 CET.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν σύντομα. Τα τραγούδια θα τα ακούσουμε για πρώτη φορά την μέρα του τελικού.


Την Τσεχία φέτος εκπροσώπησαν οι Vesna με το τραγούδι “My sister’s crown”, τερματίζοντας στη 10η θέση του τελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *