Σουηδία: H Fröken Snusk φέρεται να είναι έτοιμη για το Melodifestivalen 2024!

Ο Torbjörn Ek και η Stina Dahlgren της Aftonbladet επιστρέφουν με ακόμα μία αποκάλυψη για το Melodifestivalen 2024, αμέσως μετά το χθεσινοβραδινό τους άρθρο!

Σας υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι, η Aftonbladet αποκάλυψε 24 από τα 28 acts του Melodifestivalen 2023, πριν ακόμη η SVT ανακοινώσει επίσημα το line-up.

Ο λόγος για τη σταρ της epadunk Fröken Snusk που φέρεται να είναι έτοιμη και είναι από τους πρώτους καλλιτέχνες κιόλας που ενημερώθηκαν ότι έγινε δεκτή, σύμφωνα με μια πηγή.

Η Fröken Snusk έχει κάνει όνομα στο μουσικό είδος epadunk τα τελευταία χρόνια με επιτυχίες όπως το “Rid mig som en dalahäst” και το “Raggarbilar (Warra warra)”. Πολλοί άνθρωποι εκπλήσσονται που το SVT επέλεξε να συμπεριλάβει έναν καλλιτέχνη του οποίου οι στίχοι είναι συχνά κάθε άλλο παρά κατάλληλοι για ένα σόου που παρακολουθούν οικογένειες και παιδιά.

Εκτός από τους στίχους που σχετίζονται με το σεξ, η Fröken Snusk είναι επίσης γνωστή για τη ροζ μπαλακλάβα που φοράει πάντα στο πρόσωπό της. Η πραγματική της ταυτότητα είναι λοιπόν προς το παρόν μυστική και έχει πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις της ότι δεν σκοπεύει να βγάλει τη μάσκα της στο άμεσο μέλλον.

Εικάζεται ότι η Fröken Snusk θα διαγωνιστεί μαζί με τον καλλιτέχνη και παραγωγό Rasmus Gozzi. Οι δυο τους μαζί έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία και δημιούργησαν μαζί πολλές επιτυχίες. Σύμφωνα με πηγές της Aftonbladet, ο Rasmus δεν θα είναι στη σκηνή κατά τη διάρκεια του Melodifestivalen, αλλά θα βοηθήσει με την παρουσία του την Fröken Snusk να λάμψει. Επομένως, θα συμμετέχει με κάποιο τρόπο στην συμμετοχή και ως εκ τούτου πιθανότατα θα εμφανιστεί στα παρασκήνια ή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι το Melodifestivalen 2024 έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί μεταξύ 3 Φεβρουαρίου και 9 Μαρτίου, ενώ το SVT έχει λάβει 2624 τραγούδια.

Όπως έχετε διαβάσει σε ένα από τα προηγούμενα άρθρα μας, ο τελικός κατάλογος των συμμετεχόντων στο Melodifestivalen θα δημοσιευθεί την 1η Δεκεμβρίου, σε συνέντευξη τύπου που θα φιλοξενήσει η SVT στην έδρα της στη Στοκχόλμη.

Η λίστα των καλλιτεχνών που φέρεται να συμμετέχουν στο  Melodifestivalen 2024  είναι:

  1. Lasse Stefanz
  2. Smash into pieces
  3. Dotter
  4. Liamoo
  5. Samir & Viktor
  6. Elecktra
  7. Cazzi Opeia
  8. Lisa Ajax
  9. Marcus & Martinus
  10. Clara Klingenström
  11. Adam Woods
  12. Kim Cesarion
  13. Medina
  14. Maria Sur
  15. Gunilla Persson
  16. Fröken Snusk

Το πρόγραμμα του Melodifestivalen 2024 έχει ως εξής:

  • Προκριματικό 1: Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024, Malmö Arena, Malmö
  • Προκριματικό 2: Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, Scandinavium, Göteborg
  • Προκριματικό 3: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, Vida Arena, Växjö
  • Προκριματικό 4: Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024, Stiga Sports Arena, Eskiltuna
  • Προκριματικό 5: Σάββατο 2 Μαρτίου 2024, Löfbergs Arena, Karlstad
  • Τελικός: Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, Friends Arena, Stockholm – Solna

Ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Malmö  της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου 2024, μετά τη δεύτερη νίκη της  Loreen  στο Λίβερπουλ, με το τραγούδι Tattoo:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο εθνικό τελικό της Σουηδίας!

Πηγή: Aftonbladet

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media μας, για να μην χάσετε τίποτα από αυτό που συμβαίνει στη Eurovision:

 

 

 

 

 

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *