Eurovision 2024: Τα “Eurovision Lights” θα είναι το θέμα του επόμενου Διαγωνισμού!

Μέσα από ένα βίντεο στο επίσημο κανάλι του Διαγωνισμού στο YouTube, παρουσιάστηκε πριν από λίγο το θέμα και τα γραφικά του 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας!

Το theme art του φετινού Διαγωνισμού, έχει τίτλο “The Eurovision Lights” και όπως αναφέρεται, πρόκειται για μία διασταύρωση του Βόρειου Σέλας και του αρμονικού ρυθμού ενός ισοσταθμιστή ήχου. Τα “Eurovision Lights” είναι μια ιδέα που βασίζεται σε απλές γραμμικές διαβαθμίσεις, εμπνευσμένη από τις κάθετες γραμμές που διαπερνούν τόσο το βόρειο σέλας όσο και τους ισοσταθμιστές ήχου, και έχει δημιουργηθεί για να είναι ένα ευέλικτο θέμα που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες και τις συσκευές.

Ο αναπληρωτής εκτελεστικός επόπτης για την Eurovision 2024, Christel Tholse Willers, δήλωσε:

«Είμαστε τόσο περήφανοι που παρουσιάζουμε μια ταυτότητα που έχει σχεδιαστεί για να είναι ευέλικτη και χρήσιμη τόσο εντός όσο και εκτός οθόνης. Είναι εμπνευσμένο από το υπέροχο «βόρειο σέλας», των οποίων η ομορφιά και το μυστήριο έχουν μετατραπεί στο «Eurovision Lights». Είναι ένα σαγηνευτικό και όμορφο μείγμα των αστραφτερών χρωμάτων του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision που όχι μόνο θα φανεί στα τρία ζωντανά σόου αλλά και σε συναρπαστικές παραλλαγές σε διαφορετικά πλαίσια στις ψηφιακές πλατφόρμες της εκδήλωσης και δίνει μια αίσθηση Eurovision στους αστικούς χώρους του Μάλμε.»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

O Johan Bello και η Sidney Lim, από την εταιρία Uncut, υπεύθυνοι για την δημιουργία του θέματος, δήλωσε:

«Η ταυτότητα δεν είναι απλώς ένα λογότυπο αλλά μια ιστορία από μόνη της, με το βόρειο σέλας ως βάση και τη χρωματική παλέτα του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision ως κινητήρια δύναμη. Αυτή η ένωση στοιχείων δημιουργεί μια δυναμική και ευέλικτη παλέτα που θα ανοίξει για δημιουργική χρήση με διαφορετικούς τρόπους»

«Στόχος μας είναι να χρησιμοποιήσουμε καθαρές, απλές αποχρώσεις ως βασικά δομικά στοιχεία για να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα της Eurovision που είναι φωτεινή, μοντέρνα και στραμμένη προς το μέλλον.»

Ποιά είναι η γνώμη σας για τα γραφικά του φετινού Διαγωνισμού; Γράψτε μας στα σχόλια!

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2024 θα διοργανωθεί στην πόλη του Μάλμε και θα μεταδοθεί μέσα από την Malmö Arena την Τρίτη 7 Μαΐου (Πρώτος Ημιτελικός), Πέμπτη 9 Μαΐου (Δεύτερος Ημιτελικός) και Σάββατο 11 Μαΐου (Μεγάλος Τελικός), μετά από την νίκη της Loreen με το τραγούδι “Tattoo”:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: eurovision.tv

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *