Αυστρία: Την ερχόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση του εκπροσώπου;

Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Kronen, ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Αυστρία στον 68ο Διαγωνισμό της Eurovision έχει ήδη επιλεγεί και πρόκειται να ανακοινωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Η Αυστρία, για ακόμη μία χρονιά, επέλεξε τη συμμετοχή της εσωτερικά, έπειτα από ανοιχτό κάλεσμα σε ενδιαφερόμενους καλλιτέχνες.  Από τα τραγούδια που αρχικά κατατέθηκαν, 14 προκρίθηκαν στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, εκείνο των live auditions.

Στο στάδιο αυτό η επιλογή του καλλιτέχνη που πρόκειται να εκπροσωπήσει την Αυστρία, τον ερχόμενο Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας, έγινε από μία ειδικά διαφορφωμένη επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από εικοσιπέντε μέλη. Η επιτροπή αποτελούνταν τόσο από ειδικούς στον τομέα της μουσικής, όσο και από φαν του διαγωνισμού.

Την Αυστρία πέρσι εκπροσώπησαν οι Teya και Salena με το τραγούδι “Who The Hell is Edgar?”, κατακτώντας την 15η θέση στον τελικό, με συνολικά 12ο βαθμούς.


Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για να διαβάσετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: Kronen Zeitung 

1 reply
  1. Danai G
    Danai G says:

    Πολύ κρίμα που το Who the Hell is Edgar δεν τα πήγε τόσο καλά πέρσι, άξιζε κάτι πολύ καλύτερο. Τα τελευταία χρόνια η Αυστρία στέλνει ενδιαφέρουσες συμμετοχές απλά το 2022 δε της βγήκαν τα φωνητικά και το σκηνικό ήταν αρκετά basic ενώ πέρσι ενώ είχε ωραίο τραγούδι, η παρουσίαση και η σειρά εμφάνισης δε βοήθησαν. Είμαι περίεργη να δω τι θα στείλει φέτος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *