Ελλάδα: Η Παπαρίζου στην θέση του Καπουτζίδη, μετά την ενόχληση της EBU για τον τελευταίο;

Μπορεί η ΕΡΤ να μην έχει ανακοινώσει ακόμη τον ή τους αντικαταστάτες της Μαρίας Κοζάκου και της Τζένης Μελιτά, ένα όμως δημοσίευμα του Fimotro προσθέτει μία παράμετρο, που εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του Γ. Καπουτζίδη από την θέση του σχολιαστή της προηγούμενη χρονιά.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα του Fimotro η διοίκηση της ΕΡΤ προσανατολίζεται στην επιλογή της Έλενας Παπαρίζου για την θέση της σχολιάστριας της μετάδοσης της Eurovision 2024. Επιπλέον, σημειώνεται πως η αποχώρηση του Γ. Καπουτζίδη από την θέση του σχολιαστή δεν ήταν οικειοθελής, αλλά έγινε μετά από παράπονα της EBU στην ΕΡΤ, για κάποια ειρωνικά σχόλια του τελευταίου σε συγκεκριμένες συμμετοχές. Κάτι τέτοιο όπως είναι γνωστό αντίκειται στους κανονισμούς του διαγωνισμού, καθώς θεωρείται επηρεασμός της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού.

Τα παραπάνω ήταν ο λόγος της απομάκρυνσης του Γ. Καπουτζίδη από τον σχολιασμό της Eurovision, βάζοντας δίπλα στην Μ. Κοζάκου την Τζ. Μελιτά, χωρίς όμως τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αφού πλην της πολύ χαμηλής τηλεθέασης που συγκέντρωσε η περσινή μετάδοση της ΕΡΤ για τα δεδομένα του διαγωνισμού, ο σχολιασμός των δύο κυριών συγκέντρωσε ορυμαγδό αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με την επέτειο φέτος των 50 ετών της παρουσίας της χώρας μας στο διαγωνισμό και το γενικότερο restart που επιχειρεί η ΕΡΤ, το δημοσίευμα αναφέρει πως η επιλογή που προκρίνεται είναι αυτή της Έλενας Παπαρίζου, της μοναδικής μας νικήτριας στον θεσμό, με ένα ακόμα πρόσωπο φυσικά να την πλαισιώνει.

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΡΤ και ως προς το κομμάτι αυτό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Fimotro

 

16 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Nikolaos
    Nikolaos says:

    Τέλεια νέα, μακάρι να ισχύει.
    Η αλήθεια είναι ότι ο Καπουτζίδης και η Κοζάκου είχαν κουράσει, μετέδιδαν σαν να είχαν βγει για καφέ τα τελευταία χρόνια.

    Απάντηση
      • Τάσος
        Τάσος says:

        Η Γιουροβίζιον κ οποιαδήποτε άλλη εκπομπή δεν είναι το βήμα για να χρησιμοποιεί ο παρουσιαστής για να αντεπιθεται σε προσωπικές του επιθέσεις που έχει δεχτεί. Αυτό έκανε το ίνδαλμα σου κ είναι απαράδεκτο. Κατανοώ ότι μπορεί να ανήκεις στη κοινότητα κ να τον υποστηρίζεις σε ότι κ αν κάνει ότι κ αν λέει….αλλά ..άλλο το ένα…άλλο το άλλο…

        Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εντάξει θέλω να γελάσω…
    Δηλαδή τα σχόλια του Άγγλου παρουσιαστεί που οριακά ήταν εμπαθή (δεν θυμάμαι όνομα) δεν ενόχλησαν ποτέ την ebu?
    Η ebu έχει καταστρέψει το διαγωνισμό για πααααρα πολλούς λόγους! Προσωπικά ο Καπουτζίδης ήταν απολαυστικός! Οκ ίσως να μπορούσε να μετριάσει κάποια σχόλια αλλά δεν ήταν τώρα να “ενοχληθεί” η κυρά ebu…
    Πάντως η Παπαρίζου θα ήταν φοβερή ιδέα για παρουσίαση αν και το θεωρώ δύσκολο, θα έχει σίγουρα υποχρεώσεις στην Αθήνα. Μακάρι όμως.
    ΥΓ: Παπαρίζου – Πασχαλίδου θα ήταν μια (δική μου) ωραία ιδέα

    Απάντηση
  3. f
    f says:

    συγνωμη για να καταλαβω, οταν ο νορτον καθεται και βριζει συμμετοχες ανοιχτά, είναι όλα ωραία και καλα, αλλα όταν ο δικός μας κανει “ειρωνικά σχόλια” προς αλλες συμμετοχες; και τέλως παντων σε τι σχολια αναφέρονται ακριβώς?

    Απάντηση
  4. Andreas
    Andreas says:

    Θέλουμε τη Δάφνη Μπόκοτα να παρουσιάσει τα 50χρονα της Ελλάδας στη Eurovision. Το αξίζει και με το παραπάνω να της κάνουν αυτήν την τιμή.

    Απάντηση
    • Κώστας
      Κώστας says:

      Αν είναι δυνατόν δηλαδή που στην περίπτωση της Σουηδίας κιόλας ο Καπουτζίδης ότι είπε το είπε στον ημιτελικό που η Ελλάδα δεν ψήφιζε οπότε ότι και να έλεγε δεν μπορούσε να επηρεάσει κάποια ψηφοφορία(όχι ότι είπε και κάτι προσβλητικό την αλήθεια είπε με έναν αθώο και αστείο τρόπο μην τρελαθουμε δηλαδή!)

      Απάντηση
  5. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Προσωπικά θα ήθελα Ποσειδώνα Γιαννόπουλο, αλλά και στην Παπαρίζου δεν θα έλεγα όχι. Ο Καπουτζίδης μου άρεσε γενικά, αλλά με ενόχλησε πάρα πολύ που απάντησε σε επίθεση στο πρόσωπό του κατά την διάρκεια του σχολιασμού, αν θες σχολίασέ το σε μια προσωπική σου συνέντευξη, όχι κατά την διάρκεια του σχολιασμού του διαγωνισμού.

    Απάντηση
  6. Kostas
    Kostas says:

    Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια για τον Άγγλο;
    Αν δηλαδή ο Άγγλος κάνει κάτι λάθος πρέπει να το κάνουν όλοι;
    Ο Καπουτζίδης πρόσβαλε συμμετέχοντες πολλές φορές και έκανε άστοχα αστεία.
    Καλά έκαναν και τον έδιωξαν.

    Απάντηση
  7. Ioamna
    Ioamna says:

    Ο Graham Norton δεν τους πείραξε, που τόσα χρόνια ειρωνεύεται απροκάλυπτα όλες σχεδόν τις συμμετοχές (ενδεικτικά είχε πει για το φόρεμα της Ελευθερίου ότι είναι τόσο κοντό γιατί οι Έλληνες δεν είχαν λεφτά για παραπάνω ύφασμα). Ο Καπουτζίδης έκανε έξυπνο και αστείο σχολιασμό και κράταγε το ενδιαφέρον. Ποτέ δεν έγινε προσβλητικός.

    Απάντηση
  8. Christos
    Christos says:

    Το αρθρο φωναζει απο χιλιόμετρα οτι ειναι Fake. Ο ιδιος ο Καπουτζιδης ειχε δηλωσει πως θα ηταν η τελευταία φορα που ασχολείται, πρωτου καν κανει τα σχολια για την Σουηδία. Το site ακουσε τη φημη της Ελενας για μια ειδικη εκπομπη και ειπε να το κανει πιο πικαντικο για τα κλικ. Κιτρινισμος στο μεγαλειο του

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *