Κων/νου Χριστοφόρου για Victor Vernicos: “Ήταν εμφάνιση σχολικής γιορτής”

Συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή του MEGA Πάμε Δανάη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την μεγάλη του καψούρα την Eurovision, αλλά και τις επιλογές της ΕΡΤ στο διαγωνισμό και την φετινή μας συμμετοχή με τον Victor Vernicos και το What They Say.Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου χωρίς ποτέ να ξεχνάει την Eurovision, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει είναι εθισμός, μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Μαρίνα Σάττι, για την οποία εύχεται να πάει και πολύ καλά.

Η Eurovision δεν κλείνει ποτέ, είναι εθισμός, αλλά τώρα έχω άλλες προτεραιότητες. Έχει γίνει νεανική υπόθεση, σχεδόν παιδική. Είναι πολύ υποσχόμενο. Εύχομαι να πάει πολύ καλά η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision, είναι πολύ ταλαντούχο κορίτσι.

Όσο αφορά την ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου στάθηκε αρκετά επικριτικός τόσο όσο αφορά τις επιλογές της, όσο και ως προς τον τρόπο επιλογής των εκπροσώπων της, προφανώς με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην διαδικασία επιλογής του Victor Vernicos στην Eurovision 2023.

Η ΕΡΤ δεν θεωρώ ότι έχει πάντα αντικειμενική επιλογή στα τραγούδια, υπάρχουν υπόγειες μεθοδεύσεις. Έγινα λάθη. Μια όχι τόσο διαφανής διαδικασία.

Τον Victor Vernicos όπως και όλο το πανελλήνιο – πλην της περίφημης εφταμελούς επιτροπής της ΕΡΤ (Παπαδημητρίου, Κοζάκου κλπ), τον βρήκε ανέτοιμο και την δε εμφάνιση της Ελλάδας στο Λίβερπουλ παντελώς ερασιτεχνική.

Ο εκπρόσωπος μας δεν ήταν καθόλου έτοιμος, ήταν μία εμφάνιση σχολική γιορτής. Έβλεπες τον εκπρόσωπο της Κύπρου με τον οποίο δεν είχαν και μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά ο άνθρωπος ήταν έτοιμος super star.

Μπορείτε να δείτε όλες τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στο video παρακάτω:

Συμφωνείτε με όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στην μεγαλύτερη κοινότητα των φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, στο Eurovisionfun!

 

1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Ο τρόπος που χειρίστηκε η ΕΡΤ το θέμα ελληνική εκπροσώπηση 2023 ήταν απαράδεκτος όμως ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα βιώσουμε κάτι ανάλογο με τη φετινή χρονιά μια επόμενη η μεθεπόμενη χρόνια? Η ΕΡΤ με αυτά που έκανε φέτος απέδειξε ότι είναι ανάξια εμπιστοσύνης .Οι 50 συμμετοχές που γιορτάζουμε φέτος την κινητοποίησαν για να επιλέξει κάποιο καλλιτέχνη που θα μπορεί να σταθεί επάξια στην σκηνή της eurovision και τίποτα άλλο

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *