olly alexander uk bbc

Ηνωμένο Βασίλειο: ”Θα κερδίσουμε τη Eurovision με μια μεγάλη εμπορική επιτυχία”!

Μια συμμετοχή που μας έχει ήδη απασχολήσει αρκετά, από την ανακοίνωση του εκπροσώπου τους, είναι αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου!

Ο 33χρονος Olly Alexander είναι τραγουδιστής και ηθοποιός από την ΑγγλίαΕίναι περισσότερο γνωστός ως τραγουδιστής των Years & Years, ενός από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του Ηνωμένου Βασιλείου! Με την ανακοίνωση του ονόματος του το Ηνωμένο Βασίλειο φιγουράρει ως φαβορί για τη νίκη και οι προσδοκίες είναι μεγάλες!

Μας απασχόλησε πρόσφατα και με τις δηλώσεις του κατά του Ισραήλ, συγκεκριμένα υπέγραψε μια επιστολή, η οποία αποκαλεί το Ισραήλ ως “καθεστώς απαρτχάιντ”. Προκλήθηκε σάλος, και ζητήθηκε από το BBC  να τον αποσύρει από τη Βρετανική εκπροσώπηση. Το BBC απάντησε πως θα επιτρέψει στον  Olly Alexander, να εκφράζει τις πολιτικές του θέσεις ελεύθερα. Πλήρης στήριξη λοιπόν στον εκπρόσωπο τους, που αποτελεί και το μεγαλύτερο όνομα που έχουν στείλει τα τελευταία χρόνια στο διαγωνισμό!

Έρχονται λοιπόν νέες δηλώσεις από το BBC να θέσουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για το 33χρονο τραγουδιστή καθώς όπως δήλωσαν στο eurotripPodcast:

Θα κερδίσουμε τη Eurovision με ένα τραγούδι που θα γίνει απίστευτα μεγάλη εμπορική επιτυχία!

Μεγάλη σιγουριά από το BBC για το τραγούδι που θα τραγουδήσει ο Olly στο Μάλμε, και οι προσδοκίες όλων μας μεγάλες μετά από τέτοιες δηλώσεις, φτάνει να δούμε αν θα ανταποκριθούν στην πραγματικότητα! Το μόνο σίγουρο είναι πως το Ηνωμένο Βασίλειο θα μας απασχολήσει αρκετά φέτος με κάθε τρόπο!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Πηγή: Eurotrippodcast

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *