Φινλανδία: Τα στοιχεία για τον έκτο καλλιτέχνη του UMK 2024!

Ο επίσημος λογαριασμός του Uuden Musiikin Kilpailu στο Instagram έδωσε στην δημοσιότητα τα επόμενα στοιχεία για τον έκτο καλλιτέχνη που θα συμμετάσχει στον Φινλανδικό εθνικό τελικό, UMK 2024!

  1. Iconic, Αλλά δεν είναι ο Danny
  2. Πρωτοπόρος (Trailblazer)
  3. Slay!

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για την Erika Vikman όπου φαίνεται ότι τηρεί τις προϋποθέσεις. Η Erika Vikman είναι 31 χρονών από το Τάμπερε και είναι Φινλανδή τραγουδιστρια και τραγουδοποιός. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 2013, συμμετέχοντας στη έβδομη έκδοση του Φινλανδικού Idols και έφθασε μέχρι την έβδομη θέση. Μετά την αποχώρησή της από το Idols, η Erika Vikman καθιερώθηκε ως Φινλανδή τραγουδίστρια του tango. Το 2015 συμμετείχε στο Tangomarkkinat, όπου τερμάτισε στη δεύτερη θέση και μια χρονιά αργότερα επέστρεψε και στέφθηκε νικήτρια το 2016. Μετά τον διαγωνισμό, η Vikman υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sony Music και κυκλοφόρησε το πρώτο της single  “Ettei mee elämä hukkaan”.

Το 2020, η Erika Vikman υπέγραψε με τη Warner Music Finland και επιβεβαιώθηκε από το ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Φινλανδίας, Yle, ότι θα διαγωνιστεί στο UMK 2020, με το τραγούδι “Cicciolina”  και κατέληξε στη δεύτερη θέση. Παρά το γεγονός ότι έφθασε στη δεύτερη θέση, το τραγούδι συνέχισε και έγινε μεγάλη επιτυχία στη Φινλανδία, και έφτασε στα πέντε κορυφαία single της χρονιάς.

Μετά την επιτυχία του “Cicciolina”,  κυκλοφόρησε αργότερα το επόμενο single “Synsten pöytä”, το οποίο έγινε για δεύτερη χρονιά το κορυφαίο single της χρονιάς και αργότερα η πρώτη νούμερο ένα ραδιοφωνική επιτυχία. Επίσης το 2020 κατέλαβε την τρίτη θέση στην πρώτη σεζόν του Masked Singer Suomi, διαγωνιζόμενη ως “The Wasp”.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2024!

Πηγή: uudenmusiikinkilpailu

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *