HaKokhav Haba 2024

Ισραήλ: Τα αποτελέσματα του 19ου επεισοδίου του HaKokhav Haba | Έξι μόνο καλλιτέχνες απομένουν!

Μεταδόθηκε χθες 25/1, το 19ο επεισόδιο του HaKokhav Haba (special edition), του τάλεντ σόου μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα σηκώσει τη σημαία του Ισραήλ στην Eurovision 2024!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, 35 καλλιτέχνες πέρασαν τον σκόπελο των οντισιόν, με 14 από αυτούς να περνούν στην δεύτερη φάση – φάση των battles, και θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2024!

Στο 19ο επεισόδιο παρακολουθήσαμε ντουέτα των υποψηφίων με γνωστούς Ισραηλινούς καλλιτέχνες, με έξι διαγωνιζόμενους να προκρίνονται στην επόμενη φάση και έναν να αποχωρεί από το σόου. Θυμίζουμε πως παρουσιαστές του HaKokhav Haba είναι οι Assi Azar και Rotem Sela οι οποίοι βρίσκονται στη θέση αυτή από το 2014, ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι Shiri Maimon, Itay Levy, Assaf Amdorsky, Ran Dankar και Keren Pels με νέα προσθήκη να αποτελεί ο Eden Hasson.

Εφτά διαγωνιζόμενοι λοιπόν εμφανίστηκαν μπροστά σε κοινό και κριτική επιτροπή, με αυτόν που συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία να αποχωρεί από το σόου.

Or Cohen

Την βραδιά ανοίγει η Or Cohen, η οποία συνεχίζει να δείχνει μεγάλη αυτοπεποίθηση στην σκηνή. Παρά τα σχετικά μέτρια σχόλια από τους κριτές, όλοι ψηφίζουν υπέρ της. Η Or Cohen λαμβάνει 94% και προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Mika Moshe

Η Mika συμμετέχει με ένα ντουέτο με την Netta. Οι φωνές και των δύο ταιριάζουν πολύ και αυτό φυσικά δεν μένει ασχολίαστο από τους κριτές. Όλοι πλην ενός κριτή ψηφίζουν υπέρ της. Με 86% προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Dor Shimoni

O Dor επιμένει στο γνώριμο μεσογειακό του στυλ και αυτό σχολιάζεται αρνητικά από τους κριτές, που θα τον ήθελαν να δοκιμάζει και σε άλλα στυλ, όπως οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι. Με 79% προκρίνεται όμως στην επόμενη φάση.

Eden Golan

H Eden ερμηνεύει ένα τραγούδι των Beatles και αποδεικνύει ότι μπορεί να τραγουδήσει τα πάντα. Τα σχόλια για μία ακόμη φορά είναι αποθεωτικά για την Eden. Με 92% αποδεικνύει πως είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την νίκη.

Shay Tamino

Η ερμηνεία της Shay δίχασε τους κριτές, αφού κάποιοι είπαν πως ήταν η καλύτερη της στο show και σε δύο κριτές δεν άρεσε, καταψηφίζοντας την. Τελικά με 72% θα είναι και στο επόμενο επεισόδιο.

Leanne Byrne

Η επιλογή του τραγουδιού και η ερμηνεία της Leanne δεν έπεισαν τα περισσότερα μέλη της επιτροπής. Τελικά, με 56% οριακά θα καταφέρει όμως να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Arik Sinai

O Arik παρότι έλαβε γενικά θετικά, δεν έπεισε κοινό και επιτροπή με την ερμηνεία του. Με 51% ήταν αυτός που αποκλείστηκε από την συνέχεια του σόου.

Οι έξι καλλιτέχνες που συνεχίζουν να βρίσκονται στην κούρσα της εκπροσώπησης του Ισραήλ, στην Eurovision 2024, είναι:

  1. Leanne Byrne
  2. Eden Golan
  3. Shay Tamino
  4. Or Cohen
  5. Mika Moshe
  6. Dor Shimoni

Μέσω του HaKokhav HaBa το Ισραήλ κατάφερνε να προκρίνεται κάθε χρόνο στον τελικό του αγαπημένου μας διαγωνισμού από το 2015 έως το 2020, ενώ το 2018 η Netta ήταν η νικήτρια και της Eurovision με το τραγούδι “Toy”.

Φέτος το Ισραήλ στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ εκπροσωπήθηκε από την εκρηκτική Noa Kirel και το τραγούδι “Unicorn” που χάρισαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής την τρίτη θέση του Μεγάλου Τελικού συγκεντρώνοντας 362 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *