Majnoon Satti

Ελλάδα: Έτοιμη η χορογραφία για την ελληνική συμμετοχή!

Η Μαρίνα Σάττι μέσα από την εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4 μας παρουσίασε ζωντανά τον χορογράφο της φετινής συμμετοχής Mecnun Giasar αλλά και τους χορευτές που θα την πλαισιώσουν στη σκηνή της Eurovision του Μάλμο.

Η συνέντευξη έλαβε χώρα αμέσως μετά τις πρόβες για την προετοιμασία τησ σκηνικής μας εμφάνισης και με ιδιαίτερη χαρά η Μαρίνα μας αποκάλυψε πως τόσο ο χορογράφος όσο και οι χορευτές είναι από την Κομοτηνή και Ξάνθη, έχουν ελληνικά διαβατήρια και αγαπούν ιδιαίτερα την Ελλάδα.

Ο χορογράφος της φετινής μας συμμετοχής Mecnun Giasar έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής και η ίδια η Μαρίνα αποκάλυψε πως όταν την είχαν ρωτήσει με ποιον θα ήθελε να συνεργαστεί είχε αναφέρει τον ίδιο, χωρίς να πιστεύει ότι η ευχή της θα πραγματοποιηθεί.

O Mecnun έχει συνεργασθεί με πασίγνωστους καλλιτέχνες από την παγκόσμια μουσική σκηνή, όπως η Madonna, οι BTS και η Loreen, ενώ σημαντικότερη συνεργασία του είναι αυτή με τη Rosalia, μαζί με την οποία δημιούργησαν τις viral χορογραφίες του πρωτοποριακού Motomami tour.

“Οι πρόβες πάνε εξαιρετικά και η ιδέα της χορογραφίας έχει ολοκληρωθεί στην τρίτη μέρα των προβών!”

Στη συνέχεια η Μαρίνα αποκάλυψε πως ο Φωκάς Ευαγγελινός ως σκηνοθέτης της φετινής συμμετοχής ήταν αυτός που έδωσε  την αρχική αλλά και βασική ιδέα που τρέλανε όλη την ομάδα και μαζί με τον Mecnun Giasar συζητάνε για την τελική μας εμφάνιση.

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι από το Στούντιο 4 παρακάτω:

Υπενθυμίζουμε πως η ελληνική συμμετοχή θα δοθεί στην δημοσιότητα στις 7 Μαρτίου, μέσα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ1, με παρουσιαστές τους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

 

 

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Τελικά το τραγούδι δεν θα έχει καμία αγγλική λέξη? Στο eurovision fun έχετε ακούσει το τραγούδι η θα περιμένετε μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο που θα παρακολουθήσει την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ στις 7 Μαρτίου?

    Απάντηση
    • matoki
      matoki says:

      Απ’ ότι είχαν πει στο προηγούμενο λάιβ τα παιδιά δεν έχουν ακούσει ακόμα το τραγούδι. Υπομονή και σε λίγο καιρό θα βγουν περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Πάντως από αυτά που έχουν βγει στη φόρα δεν έχουν αναφέρει κάτι για αγγλικό στίχο, μέχρι στιγμής τουλάχιστον!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *