Ελλάδα: Στις 7 Μαρτίου η αποκάλυψη των σχολιαστών της Eurovision από την ΕΡΤ!

Στις 7 Μαρτίου, στην ειδική εκπομπή παρουσίασης της ελληνικής συμμετοχής θα αποκαλυφθεί εκτός από το video clip του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι και οι σχολιαστές της μετάδοσης της ΕΡΤ για την Eurovision 2024.

Την είδηση αποκάλυψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την εκπομπή του Πρωίαν Σε Είδον, που παρουσιάζει με την Τζένη Μελιτά. Σας υπενθυμίζουμε πως το τηλεοπτικό ζευγάρι, θα είναι αυτοί που θα παρουσιάσουν και την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ στις 7 Μαρτίου.

Με βάση τα όσα αναφέρει ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αλλά σύμφωνα και με τις πληροφορίες μας τόσο ο ίδιος όσο και η Τζένη Μελιτά, δεν είναι αυτοί που θα αναλάβουν τον σχολιασμό. Με ενδιαφέρον αναμένουμε λοιπόν την απόφαση της ΕΡΤ για τον ή τους σχολιαστές που θα ακούσουμε στην μετάδοση του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Μπορείτε να δείτε το εν λόγω απόσπασμα στο 1,20:

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dim
    Dim says:

    Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον το eurovisionfun να κάνει ένα poll ποιους θα ήθελαν οι αναγνώστες του να δουν σχολιαστές στη Eurovision. Μάλλον θα πάνε σε συνταγή ένας άνδρας και μία γυναίκα. Ποιοι όμως έχουν τις γνώσεις αλλά και το μεράκι να μπορούν να διαχειριστούν μια τέτοια βραδιά;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *