Ιταλία: Ο Amadeus δεν θα παρουσιάσει το Sanremo 2025| Οι υποψήφιοι για την θέση του παρουσιαστή!

Εδώ και αρκετό καιρό, έχουμε μάθει πως το Sanremo 2024, θα ήταν και το τελευταίο που θα παρουσίαζε ο πετυχημένος παρουσιαστής Amadeus. Πλέον, μετά την νίκη της Angelina Mango, τα φώτα έσβησαν στο Teatro Ariston, και η RAI αναζητά τον επόμενο παρουσιαστή του Ιταλικού φεστιβάλ!

Στην πρώτη κοινή τους συνέντευξη, σε γνωστό ταλικό περιοδικό, ο γνωστός ιταλός παρουσιαστής και η σύζυγός του, Giovanna Civitillo, μίλησαν σχετικά με την αποχώρησή του από το φεστιβάλ:

«Μετά από πέντε χρόνια ανάμεσα στο Μιλάνο και την Ρώμη, θέλω να αφοσιωθώ στην γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Γεμίζουν την ζωή μου και την ολοκληρώνουν. Εκτός σκηνής είμαι σαν ένας στεναχωρημένος κλόουν, είναι αυτοί που κάνουν το ποτήρι μου να φαίνεται μισό γεμάτο.»

Η Giovanna Civitillo πρόσθεσε πως πρόκεται για έναν άντρα πολύ ικανό, γενναιόδωρο και έντιμο.

Όσον αφορά τον παρουσιαστή του Φεστιβάλ του Sanremo 2025, υπάρχουν ήδη μερικά ονόματα στα οποία προσανατολίζεται η RAI. Αφού ο Carlo Conti, παρουσιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ από το 2015 έως το 2017, και ο Paolo Bonolis, παρουσιαστής του φεστιβάλ το 2005, απέρριψαν την πρόταση η  δημόσια τηλεόραση σκέφτεται κάποια άλλα ονόματα. Κάποια από αυτά, είναι ο Alessandro Cattelan, παρουσιαστής της Eurovision 2022, η Antonella Clerici (συμμετέχων του Sanremo 2005, 2010) αλλά και Alessia Marcuzzi.

Το φεστιβάλ του Sanremo 2024 ολοκληρώθηκε πριν από μια εβδομάδα με την Angelina Mango, να είναι η πρώτη γυναίκα νικήτρια του φεστιβάλ μετά από δέκα χρόνια. Όσο για την Eurovision, η Ιταλία ως μέλος των BIG 5, θα διαγωνιστεί απευθείας στον Μεγάλο Τελικό του φετινού διαγωνισμού στις 11 Μαΐου:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: Chi Magazine

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *