Ελλάδα: Το λάθος στο δελτίο ειδήσεων του ERT News με την ανακοίνωση της συμμετοχής μας

Προφανώς και το video clip της ελληνικής συμμετοχής δεν δόθηκε στην δημοσιότητα χθες βράδυ, όπως λανθασμένα ειπώθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ERT News. Το video clip του τραγουδιού με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024 θα δοθεί στη δημοσιότητα μέσα από την ειδική εκπομπή, που θα παρουσιάσουν οι Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά στις 7 Μαρτίου, όπως ακριβώς ενημερωθήκαμε από το γραφείο τύπου της ΕΡΤ.

Το λάθος αυτό φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο τόσο στα social media, όσο και σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Ο Γιάννης Πουλούπουλος στο Super Κατερίνα, αλλά και η Κατερίνα Ζαρίφη στο Οδός Ζαρίφη 2, αναφέρθηκαν στο λάθος αυτό του τμήματος των ειδήσεων, σχολιάζοντας χιουμοριστικά το γεγονός πως κανείς από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ δεν είχαν διαβάσει το δελτίο τύπου, που η ίδια η εταιρεία είχε στείλει νωρίτερα και διέπραξαν αυτό το σοβαρό επικοινωνιακό ατόπημα.

Όλοι τους στάθηκαν στο γεγονός πως το λάθος αυτό δεν βαραίνει την διεύθυνση επικοινωνίας της ΕΡΤ και την διευθύντρια της, Δώρα Χειράκη, που ομολογουμένως ενημέρωσε έγκαιρα και σωστά άπαντες, αλλά το τμήμα ειδήσεων.

Αναμένουμε λοιπόν τις 7 Μαρτίου και την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, για να δούμε για πρώτη φορά το video clip της ελληνικής συμμετοχής, αλλά και όσες άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Τόσο πολύ τους ενδιέφερε ποτέ θα δοθεί στην δημοσιότητα η ελληνική συμμετοχή που δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν την ημερομηνία αλλά να επινοήσουν μια δικιά τους .

    Απάντηση
  2. Κωστας
    Κωστας says:

    Θυμάμαι ότι παλιότερα ένας δημοσιογράφος της ΕΡΤ είχε κάνει ένα τέτοιου είδους λάθος στο παρελθόν και το θυμάμαι γιατί μου είχε κάνει εντύπωση.Στην eurovision του 2021 είχε πει ότι η Στεφανία διαγωνίζεται στον πρώτο ημιτελικό ενώ διαγωνίζονταν στον δεύτερο μάλιστα το έχει πει ακριβώς πριν ξεκινήσει ο 1ος ημιτελικός.Οποτε θεωρώ ότι το πρόβλημα το έχουν οι δημοσιογράφοι και όχι η ΕΡΤ γενικότερα.

    Απάντηση
  3. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Πολλές εκπλήξεις θα δούμε ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    Αλλά δεν θα είναι και πολύ ευχάριστες. 🙂

    Αυτό έχω να πω.

    Και να με φάτε, ότι γκρινιάζω, ότι δεν στηρίζω ελληνική συμμετοχή και άλλες τέτοιες μπαρουφες, ένα έχω να πω

    Δεν στηρίζω ελληνική συμμετοχή, επειδή δεν Έλληνας δεν μου ζητήθηκε να εκφράσω την επιθυμία μου μέσω κάποιου Εθνικού τελικού.

    Αλλά έταζαν πέρυσι, τα ίδια έκαναν φέτος.

    Καλό πάτο και θα το δείτε.

    Φιλάκια ρουφηχτα ΕΡΤ

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *