Ισραήλ: Η ανακοίνωση του KAN για την τελική επιλογή του τραγουδιού της Eden Golan!

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ,ΚΑΝ, κατέληξε στο τραγούδι με το οποίο η Eden Golan θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η επιτροπή με μυστική ψηφοφορία επέλεξε το νικητήριο τραγούδι. Η ΚΑΝ απέστειλε την απόφαση της στην EBU προς έγκριση. Μόλις η EBU εγκρίνει το τραγούδι, θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Η ανακοίνωση του ΚΑΝ αναφέρει:

Η επιτροπή για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision συνεδρίασε, στα γραφεία της εταιρείας και πραγματοποίησε μια επαγγελματική συζήτηση που ολοκληρώθηκε με μυστική ψηφοφορία για τα δύο τραγούδια που έφτασαν στην τελική φάση.
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, που επιβεβαιώθηκαν από τους νομικούς της εταιρείας και εγκρίθηκαν από την επιτροπή.

Σας υπενθυμίζουμε πως τα δύο υποψήφια τραγούδια υπογράφουν σημαντικοί δημιουργοί, με εμπειρία και επιτυχία στον διαγωνισμό. Το ένα είναι σύνθεση της ίδιας της Eden Golan σε παραγωγή του Yanon Yahel και του Mai Sepadia (συνθέτη του Unicorn) και το άλλο είναι σύνθετη και πάλι της Eden Golan, σε συνεργασία με τους Keren Peles, Avi Ohayon και Stu Bager (συνθέτη του Toy).

Η EBU πριν λίγες ημέρες επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision 2024, παρά τα αντίθετα καλέσματα από διάφορα κέντρα, που ζητούσαν τον αποκλεισμό του από τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού.

Με ενδιαφέρον πλέον αναμένουμε την τελική ανακοίνωση για την συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision 2024. Αυτό όπως αναφέρουμε και παραπάνω θα γίνει μετά την τελική έγκριση του τραγουδιού από την EBU.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: KAN
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *