Ελλάδα: Ένα Εκατομμύριο streams για το ”ZARI” στο Spotify!

Πριν λίγη ώρα, η φετινή μας ελληνική συμμετοχή, ZARI”, ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο streams στο Spotify μέσα σε πέντε ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης του, στον λογαριασμό της Μάρίνας Σάττι.

Επιπλέον, το ”ZARI” βρίσκεται στην πρώτη θέση του Top 50 Greece για πρώτη φορά αφού τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στην έκτη και την δεύτερη αντίστοιχα. Δηλαδή, αυτό σημαίνει πως για μια ολόκληρη μέρα το τραγούδι είχε τα περισσότερα streams σε όλη την χώρα.

Χθες, το video clip του ZARI”, ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια προβολές στο YouTube μέσα σε τέσσερις ημέρες από την ημερομηνία δημοσίευσης του, στο κανάλι της Μάρίνας Σάττι.

Παράλληλα, μεγάλη άνοδο φαίνεται να δείχνει η φετινή μας συμμετοχή, αφού στο επίσημο κανάλι της Eurovision σημειώνει 1,5 εκατομμύρια προβολές και στο κανάλι της Ελληνικής Ραδιοφωνικής Τηλεόρασης, το τραγούδι έχει φτάσει στις 502 χιλιάδες προβολές. Δηλαδή συνολικά μιλάμε για πάνω από 3.837.000 προβολές και αναμένεται μέχρι αύριο να έχουν συγκεντρωθεί σύνολο 4 εκατομμύρια προβολές και στα τρία κανάλια.

Τέλος, η Μαρίνα Σάττι εξακολουθεί να βρίσκεται πρώτη στις τάσεις του YouTube σε Ελλάδα και Κύπρο, παράλληλα παραμένει και στο εξωτερικό στις ίδιες θέσεις που αναφέραμε και σε προηγούμενο μας άρθρο.

Η Ελλάδα πρόκειται να διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού στις 9 Μαΐου.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήστε την αντίδραση της ομάδας του EurovisionFun στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με την ελληνική συμμετοχή με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. tbww
    tbww says:

    Θυμάστε τότε που έβγαιναν οι ειδικοί στα πάνελ αλλά και στο σάιτ εδώ και έλεγαν ότι το τραγούδι είναι χάλια σε μπερδεύει έχει πολλά μέρη κλπ κλπ;
    Δικαίωση για όλους όσους πιστέψαμε στην μαρίνα από την αρχή!

    Απάντηση
  2. Μια αποψη
    Μια αποψη says:

    Το τραγούδι έχει την γοητεία του “να φάμε βρώμικο”. Δεν είναι για κάθε μέρα, αλλά όταν πάρεις μία δαγκωνιά, μένει αξέχαστη. Και όταν τελειώσει η eurovision θα επιστρέψουμε στην σαλατούλα κ κοτόπουλο στον ατμό….

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *