Ελλάδα: Το τρέιλερ της εκπομπής παρουσίασης της ελληνικής συμμετοχής!

Κυκλοφόρησε πριν από λίγο, το τρέιλερ της εκπομπής παρουσίασης του τραγουδιού που θα επροσωπήσει την χώρα μας στο 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Όπως γνωρίζαμε, η ΕΡΤ ανακοίνωσε πως η ελληνική συμμετοχή για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision θα μεταδοθεί για πρώτη φορά στο πλαίσιο μίας ειδικής εκπομπής, στις 7 Μαρτίου και ώρα 21:00. Με βάση νέες πληροφορίες, η εκπομπή θα ονομάζεται “Eurovision Σε Είδον” με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Στην εκπομπή θα βρίσκεται και καλεσμένη η φετινή μας εκπρόσωπος Μαρίνα Σάττι όπου και θα παρουσιαστεί σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το πολυαναμενόμενο “Ζάρι”.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ:

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Μάλμε:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024!

Πηγή: ΕΡΤ / Twitter-X: @eurovisionfn

15 ΣΧΟΛΙΑ
      • Petros
        Petros says:

        Κιομως μετά από χρόνια άνθρωποι που δεν ασχολούνται πολλοί λόγω Μαρίνας θα κάθονταν . Τώρα εννοείται δεν θα κάτσω ούτε εγώ μέσα . Κάπου ήσυχα μόλις βγει και αυτό θα είναι όλο …άλλωστε από το τρέιλερ δεν μου έχουν γεννηθεί προσδοκίες για το περιεχόμενο της εκπομπής…

        Απάντηση
  1. Νμ
    Νμ says:

    Επίσης είχα γράψει πριν κάποιες ημέρες εδώ στο eurovision fun σε ένα ποστ: “Δεν πιστεύω ότι θα είναι ουτε σόου, ουτε κανένα λάιβ. Δεν στήνονται έτσι παραγωγές σε 20 ημέρες. Θα είναι φαντάζομαι ένα μαγνητοσκοπημένο “πρωϊαν σε είδον” σε βραδυνή βερσιόν, με τα ίδια σκηνικά, χαλαρές συνεντεύξεις, κανένα αφιέρωμα και την αποκάλυψη του βιντεοκλίπ. Μια χαρά κατά τη γνώμη μου. Ούτως η άλλως το πρωϊνό της Τζένης και του Φώτη είναι κλάσεις ανώτερο από το λούμπεν κατιναριό και τα υστερικά κραγμένα πάνελ των πρωϊνάδικων της ιδιωτικής τηλεόρασης.”

    Απάντηση
  2. Dim
    Dim says:

    Φτωχά πράγματα. Σε άλλες χώρες στήνονται εθνικοί τελικοί με φώτα, σκηνικά, θεατές, δρώμενα, μήνες πριν την ημέρα του τελικού να γίνονται talk of the town και εδώ έχουμε μάθει στη μιζέρια και το λέμε και άποψη.

    Απάντηση
    • Η Ερτ έχει γίνει φοβική
      Η Ερτ έχει γίνει φοβική says:

      Η Ερτ έχει γίνει φοβική με το θέμα λόγω κραξίματος που θα φάει από τα σιχαμένα πρωϊνάδικα και από την κάθε βλαχαδερή στα σόσιαλ. Όλοι στην Ελλάδα θα έχουν άποψη για τα κόστη, τα ρούχα, τα σκηνικά, οπότε κάνει ΑΡΙΣΤΑ! Αυτός ο κανιβαλισμός που γίνεται εδώ δεν γίνεται πουθενά στην Ευρώπη. Άντε σε καμιά Ρουμανία και Αλβανία

      Απάντηση
      • jimijoop
        jimijoop says:

        Η ΕΡΤ από το 2016 προτιμά να σπαταλά εκατομμύρια σε προγράμματα που δεν τα βλέπει άνθρωπος και σε κανάλια με τηλεθέαση 0% (cough ERT News cough) παρά στην Eurovision που της φέρνει τηλεθέαση. Με τις βλακείες τους σχεδόν εξαφανίστηκε το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό στην Ελλάδα. Και το πιο τραγικό είναι ότι πολλοί το βρίσκουν πλέον οκ. Τελικά η επαναλειτουργία της το 2015 αποδείχθηκε μεγάλο λάθος όσο αφορά την αντιμετώπιση του διαγωνισμού από την ΕΡΤ………..

        Και στην τελική χειρότερο κράξιμο από πέρσι δύσκολα θα φάνε. Ελπίζω να κάνει εθνικό τελικό το 2025. Προς θεού όχι άλλες στημένες αναθέσεις σε Dream Team, βύσματα και καλλιτέχνες από την διασπορά που θα εξαφανιστούν μετά τον διαγωνισμό. Φέτος έστειλαν την Σάττι μόνο και μόνο για Damage Control όπως με την Demy & Την Ντούσκα. Αν πατώσει η Σάττι η ΕΡΤ θα ξαναγυρίσει στις γνωστές ηλιθιότητες της. Θα το δείτε σύντομα.

        Απάντηση
        • Κδ
          Κδ says:

          Το μόνο που δεν θα δούμε σύντομα είναι κοινό παιδείας σαν το ελληνικό να βλέπει Ερτ και να ΜΗΝ έχει τηλεθέαση 5%
          Σε οποιαδήποτε άλλη προηγμένη χώρα της Εε η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ερτ θα ήταν ψηλότερα σε τηλεθέαση. Δεν τα βλέπετε γιατί δεν σας “παίρνει”. Όσον αφορά τη διαχείρηση της Γιουροβίζιον, χώρες που πληρώνουν τις Δημόσιες τηλεοράσεις τους 20 και 25 ευρώ το μήνα (!) πατώνουν συστηματικά (βλ. Γερμανία) και δεν βγάζει τα κόμπλεξ της η κάθε πικραμένη εναντίον τους.

          Απάντηση
          • jimijoop
            jimijoop says:

            Και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι με αυτό?
            Όλο και περισσότερες χώρες αντιμετωπίζουν την Eurovision πιο σοβαρά τα τελευταία χρόνια και η ΕΡΤ την Eurovision την έχει γραμμένη στα παλιά της τα παπούτσια.
            Πόσα σας πλήρωσε ο Ζούλας για να γράφετε τέτοιες μπούρδες?

            Μόνο εγκεφαλικά νεκροί στηρίζουν ακόμα την ΕΡΤ μέτα τις αισχρές επιλογές που έκανε όσο αφορά την Eurovision από το 2016 και μετά. Το περσινό φιάσκο με τον Βίκτωρ ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

        • Jimmy Choo
          Jimmy Choo says:

          εσύ πιστεύεις ότι σε εθνικό τελικό θα δεις μεγάλα ονόματα; ποιος μας λέει ότι το επιπεδο του εθνικού τελικού θα είναι καλό; Δεν είμαι Ιταλία, Σουηδία ή Νορβηγία που έχουν ολόκληρα φεστιβάλ. μας χάλασαν οι απευθείας αναθέσεις το 2021 και 2022 με την Dream Team μου φαίνεται

          Απάντηση
          • jimijoop
            jimijoop says:

            Τουλάχιστον με εθνικό τελικό περνάγαμε πάντοτε τελικό ενώ με απευθείας αναθέσεις φάγαμε 3 αποκλεισμούς , πολλούς πάτους και μεγάλα σκάνδαλα. Άσε που με το που ΕΡΤ το γύρισε στις στημένες αναθέσεις το ενδιαφέρον για την Eurovision έπεσε στα τάρταρα.

            Πάντως ένα είναι σίγουρο, Argo, Τερζή, Βίκτωρ δεν θα κέρδιζαν σε εθνικό τελικό πάντως,

        • Νμ
          Νμ says:

          Σαν Έλληνας, όολα τα ξέρετε..όλαα!
          Το ertnews δεν έχει 0% τηλεθέαση διότι δεν καταγράφεται ακόμη από την εταιρεία μετρήσεων. Δεν έχει γίνει αντίστοιχη σύμβαση. Επίσης είναι ντροπή να λέμε ότι δεν έπρεπε να ανοίξει. Σε όλες τις προηγμένες χώρες υπάρχει Δημόσια Τηλεόραση. Όσον αφορά τις χαμηλές τηλεθεάσεις της κοιτάξτε το επίπεδο των τριγύρω σας και θα καταλάβετε. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Ερτ σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα της ΕΕ -όχι στο Βαλκανιστάν- θα έκανε υψηλές τηλεθεάσεις.

          Απάντηση
  3. tbww
    tbww says:

    πειεργο που δεν ειδα κανεναν απο αυτους που παραπονιουνται τωρα, να ελεγαν τα ιδια και για την κυρπο που παρουσιασε με παρομοιο τροπο. καρφωνεστε λιγο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *