OLLY ALEXANDER

Ηνωμένο Βασίλειο: Ακούστε τον Olly Alexander να ερμηνεύει το “Dizzy” ζωντανά!

Μια εβδομάδα έχει περάσει από την επίσημη κυκλοφορία του “Dizzy“, της συμμετοχής του Ηνωμένου Βασιλείου στη Eurovision 2024.

Το “Dizzy” είναι αναμφίβολα ένα σύγχρονο ραδιοφωνικό κομμάτι, το οποίο και έχει ήδη συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φαν του διαγωνισμού, δείχνοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει επιστρέψει πιο δυνατό από ποτέ στον διαγωνισμό. Με τη σειρά του, ο Olly Alexander έρχεται τώρα να αποδείξει πως μπορεί να τραγουδήσει το τραγούδι του ζωντανά, ανεβάζοντας τη live εκδοχή της συμμετοχής του στο επίσημο κανάλι του στο YouTube. Όλα τα φωνητικά, καθώς και η ενορχήστρωση είναι ζωντανά.

Μπορείτε να ακούσετε τη live εκδοχή του “Dizzy”, παρακάτω:

H ομάδα πίσω από το “Dizzy”

Ο Olly Alexander έχει έναν ισχυρό σύμμαχο στο πλευρό του για τη Eurovision. O Danny L. Harle, παραγωγός της Dua Lipa, έχει επιμεληθεί τη συμμετοχή του Olly Alexander. Ο Danny είναι ο εγκέφαλος πίσω από την τελευταία μεγάλη επιτυχία της Dua “Houdini ” και πιθανότατα θα είναι ο executive producer στο επερχόμενο τρίτο στούντιο άλμπουμ της.

Ποιος είναι ο Olly Alexander;

Ο 33χρονος Olly Alexander είναι τραγουδιστής και ηθοποιός από την Αγγλία. Είναι περισσότερο γνωστός  ως τραγουδιστής των Years & Years , ενός από τα πιο επιτυχημένα γκρουπ στο Ηνωμένου Βασιλείου και ως Ritchie Tozer στη δραματική σειρά του Channel 4 “It’s a Sin”. Ο Alexander έχει προταθεί πολλές φορές στα Brit Awards καθώς και σε πολλά άλλα βραβεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Olly Alexander επιλέχθηκε από το BBC ως ο εκπρόσωπος της χώρας για τη Eurovision 2024 και η συμμετοχή του ανακοινώθηκε από τον ίδιο κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Τελικού του BBC One’s Strictly Come Dancing στις 16 Δεκεμβρίου. Λίγο μετά την ανακοίνωσή του, το Ηνωμένο Βασίλειο εκτοξεύθηκε στις πρώτες θέσεις των στοιχημάτων, όπου παραμένει και σήμερα.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *