Με μεγάλη επιτυχία το Eurojackpot party του ΟΠΑΠ για την Μαρίνα Σάττι!

Ο μεγάλος χορηγός της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2024, Eurojackpot, το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι που είναι διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα και μοιράζει κέρδη μέχρι και 120 εκατ. ευρώ , πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα της Πέμπτης 28/3 ένα ξεχωριστό Eurovision party, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να δει από κοντά την Μαρίνα Σάττι για να της ευχηθούν, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί της. Φυσικά, το Eurovisionfun ήταν εκεί, θέλοντας να μεταδώσουμε και εμείς όλη την θετική μας ενέργεια στην εκπρόσωπό μας στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, αφού σε λιγότερο από ένα μήνα οι πρόβες στο Μάλμε ξεκινούν και η αδρεναλίνη αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα!

Το event ξεκίνησε στις 18.00 και από πολύ νωρίς πλήθος κόσμου ήταν εκεί για να υποδεχθούν την Μαρίνα Σάττι και να την συναντήσουν από κοντά. Όμορφη γιουροβιζιονική μουσική, χαμόγελα, θετική διάθεση, φαγητό και χορός ήταν τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης αυτής εκδήλωσης του ΟΠΑΠ, που στηρίζει έμπρακτα την συμμετοχή μας.

Ο κόσμος υποδέχθηκε με ενθουσιασμό όπως βλέπετε και στο σχετικό μας βίντεο την Μαρίνα Σάττι, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον κόσμο που ήταν εκεί, αλλά και σε όσους άλλους της στέλνουν εδώ και μήνες εκατοντάδες μηνύματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovisionfun (@eurovisionfn)

Η Μαρίνα Σάττι ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ και το Eurojackpot, που όπως χαρακτηριστικά είπε χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει στην σκηνή, όλα όσα τρελά έχει σκεφθεί η ίδια και η ομάδα της.

Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση παρακάτω:

 

Χαμός στο Eurojackpot party του ΟΠΑΠ με την Μαρίνα Σάττι

 

 

Χαμός στο Eurojackpot party του ΟΠΑΠ με την Μαρίνα Σάττι

 

 

Χαμός στο Eurojackpot party του ΟΠΑΠ με την Μαρίνα Σάττι

 

 

Χαμός στο Eurojackpot party του ΟΠΑΠ με την Μαρίνα Σάττι

Το μουσικό ταξίδι της Μαρίνας Σάττι συνεχίζεται με προορισμό το Μάλμε και φυσικά την κορυφή!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *