Yianna Terzi

Γιάννα Τερζή: ”Δέχθηκα κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου και δεν τα πήγα καλά στην Eurovision”!

Η Γιάννα Τερζή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Στούντιο 4”, και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη συμμετοχή της Eurovision.

Η τραγουδίστρια που μας εκπροσώπησε στην Eurovision 2018, με το ”Όνειρο Μου”, χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στον τελικό παρά τις προσδοκίες όλων, αναφέρθηκε ξανά (το συνηθίζει τον τελευταίο μήνα) για την παρουσία της στην σκηνή του διαγωνισμού.

Μάλιστα, αποκάλυψε για πρώτη φορά (μπορεί και όχι), τον λόγο του κακού αποτελέσματος σ’ αυτόν, αλλά προέβη και σε καταγγελίες για κακοποιητική συμπεριφορά στο πρόσωπο της και της συμμετοχής μας, στην Eurovision 2018.

Για την τη Eurovision συγκεκριμένα, ανέφερε:

Το τραγούδι πήγαινε σφαίρα από τον κόσμο. Γκρίνια από media και από κόσμο δεν είχαμε. Δεν είχε γκρίνια, είχε κακοποίηση από υπεύθυνο άτομο μέσα στην ομάδα μου, το οποίο για δικούς του προσωπικούς λόγους και για δικές του προσωπικές βεντέτες έβαλε τα πιο δυνατά του μέσα, λυτούς και δεμένους που λέμε, για να κακοποιηθεί και να μην πάει καλά η Ελλάδα, η αποστολή και εγώ. Προσωπικό με μένα δεν θα μπορούσε να είναι, μόλις είχα γυρίσει από την Αμερική, δεν είχα προηγούμενα με κανέναν. Για προσωπικά συμφέροντα και προσωπικές βεντέτες θεώρησε αυτό το άτομο ότι πρέπει να με κακοποιήσει ψυχικά με τον πιο χυδαίο και αισχρό τρόπο“.

Και πρόσθεσε:

“Όταν ξεκίνησε να έχει επιτυχία στην Ελλάδα το κομμάτι, το συγκεκριμένο άτομο ξεκίνησε εκφοβιστικά τηλέφωνα. Τηλέφωνα που με έναν τρόπο έσπαγαν το ηθικό μου, με ψευδείς πληροφορίες, προσπαθούσαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα αποτυχίας στην ομάδα. Όλα αυτά καθημερινά και κατ’ εξακολούθηση μέχρι που σταμάτησαν όταν είπα “Ξέρεις, πάρε τον δικηγόρο μου”. Όταν είσαι στη Eurovision όλοι ασχολούνται με σένα, προσπαθούσα να κρατήσω μία ισορροπία, είχα να ρισκάρω πάρα πολλά με το να βγω και να μιλήσω. Μετανιώνω που δεν βγήκα να μιλήσω την ώρα που έτρωγα την κακοποίηση. Έφαγα ένα ζόρι που κόστισε 100% στην ψυχική μου υγεία και στη σωματική μου υγεία. Είναι πρώτη φορά που το λέω, δεν έχω ξαναμιλήσει γι’ αυτό”.

Τέλος, απάντησε γιατί σώπαινε τόσο χρόνια και δεν έδινε ξεκάθαρη απάντηση στο κοινό:

“Τόσα χρόνια έλεγα σε συνεντεύξεις τα πράγματα γύρω – γύρω από το θέμα. Μέχρι προχθές έλεγα “Αυτή ήταν η ατυχία”, “Αυτό δεν πήγε καλά”, “Αυτό έτυχε έτσι”. Τίποτα δεν έτυχε! Ήταν όλα από το χέρι αυτού του κακοποιητικού ατόμου. Παγωμένη ήμουν πάνω στη σκηνή εκείνο το βράδυ, το έβλεπε ο κόσμος […] Πέθαινα μέσα μου εκείνο το βράδυ. Φοβήθηκα, ήμουν φοβισμένη. Δεν ζήτησα βοήθεια. Δεν χειραγωγούσε μόνο εμένα. Έστηνα κάτι και το βράδυ γκρεμιζόταν. Χαλούσε ό,τι έχτιζα. Που να σου μείνει ο ενθουσιασμός; Η ιστορία αυτή έχει τελειώσει όσον αφορά το ότι δεν φοβάμαι πια να μιλήσω. Η εξομολόγηση αυτή σήμερα για μένα είναι λυτρωτική και είναι η απάντηση σε όσους λένε ότι “Η Γιάννα δεν μας λέει την αλήθεια για το τι έγινε και το πάει γύρω – γύρω”. Σήμερα το κεντροποιήσαμε”.

Η Γιάννα Τερζή μετά τον αποκλεισμό της, με δηλώσεις της κατά καιρούς συντηρεί μία παραφιλολογία σχετικά με τους λόγους που δεν κατάφερε το Όνειρο Μου, να προκριθεί στον τελικό και να έχει την τύχη που οι περισσότεροι fans αλλά και τα στοιχήματα προέβλεπαν, πριν την έναρξη των προβών.

@yiannaterzi I am reliving it #ptsd #trauma ♬ what was I made for? – Instrumental – Wheeler

Μάλιστα, πάντοτε όταν ερωτάται για το τι έφταιξε τελικά, αφήνει ερωτηματικά, λέγοντας πως κάποια στιγμή θα αποκαλύψει τους λόγους της αποτυχίας της. Αυτή τη φορά, όχι μόνο απάντησε αλλά γέννησε και πολλά άλλα ερωτηματικά, που θα έπρεπε να απαντηθούν κατά την γνώμη μου, από την ομάδα της τραγουδίστριας, την ελληνική αποστολή στην Eurovision εκείνης της χρονιάς, τη δισκογραφική της εταιρεία και φυσικά από την ΕΡΤ, που δεν προστάτευσε την τραγουδίστρια και τη συμμετοχή μας.

Θα θέλατε η Γιάννα Τερζή να εκπροσωπήσει ξανά την Ελλάδα στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision!

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Επειδή αυτό είναι ένα σήριαλ που βλέπω συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και πραγματικά απορώ πως κάθε φορά βγαίνει και λέει κάτι αλλο, σας προτείνω στο μέλλον να κάνετε ένα live και να την καλέσετε, εφοσον θελετε, να μιλήσει για όλα όσα έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή μας εκεινη τη χρονια…από την αρχή μέχρι το τέλος. Να είστε σίγουροι πως θα είναι το πιο επιτυχημένο live γιατι ειναι απο τις συμεμτοχες μας με το μεγαλυτερο παρασκηνιο.

    Απάντηση
  2. Music-Man
    Music-Man says:

    Aμαν! Κούρασε πια η Τερζη! Ολα φταίγανε εκτος απο την ιδια! Όλα στραβά, εκτός απο την ιδια. Το οτι ήταν μετριότατη στο τραγούδι και δεν πάτησε σωστά και την κορωνα, ουτε λογος! Κρίμα..Γκρίνια και πάλι γκρίνια!

    Απάντηση
    • Orpheus
      Orpheus says:

      Δεν νομίζω πάντως ότι φταίει η Τερζή που ο σκηνοθέτης δεν πέτυχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το εφέ και έβαζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ τους καπνούς σε λάθος σημείο, με αποτέλεσμα να μην πάει σωστά ούτε μια πρόβα…

      Απάντηση
  3. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Επειδή βλέπω σχόλια και στο Facebook γκρουπ του Eurovision Greece όπως “άσε μας κοπέλα μου”, “άσε μας κουκλίτσα μου” και “όχι άλλο κάρβουνο”, πιστεύω ότι δεν είναι θέση μας να κρίνουμε, να αμφισβητούμε, να υποβαθμίζουμε ή να χλευάζουμε αυτό που βίωσε. Εφόσον αισθάνθηκε την ανάγκη να το πει, καλά έκανε. Ο λόγος που δεν το γράφω στο Facebook group είναι ότι δεν μου αρέσουν οι διαπληκτισμοί και οι έντονες διαφωνίες. Αλλά, επειδή διαβάζω σχόλια όπως αυτά που ανέφερα και πιο πάνω και με στενοχωρούν γιατί δεν ξέρουμε τι βίωσε αυτή η κοπέλα (μόνο η ίδια ξέρει), δεν μου αρέσουν και με απογοητεύουν αυτά που διαβάζω.

    Απάντηση
  4. tbww
    tbww says:

    Η κοπέλα βγήκε και μίλησε για την βία την οποία δέχτηκε. Το μόνο που θα πρέπει να λέμε είναι μπραβο για την δύναμη που βρήκε να μιλήσει, ώστε να σπάσει επιτέλους ο κύκλος βίας, και ένα «ειμαστε διπλα σου».
    Οτιδήποτε άλλο, σχόλια με υπαινιγμούς και κοροϊδίες είναι απλά ντροπή!

    Απάντηση
  5. James
    James says:

    Ρε κοπελιά πάρτο χαμπάρι επιτέλους,είχες ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι και εξαιτίας σου καταστράφηκε.
    Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.
    Ξεπέρασε το και πήγαινε παρακάτω,δέκα χρόνια κοντεύουν να περάσουν.

    Απάντηση
  6. ef
    ef says:

    Το ότι δεν σε ψήφισε ο σλοβένος ο σουηδώς ο λευκορώσος ισπανός ο γάλλος ο σλοβάκος ο σέρβος ο βούλγαρος φταίει ένα άτομο. Δεν πας καλά.

    Απάντηση
  7. Μάριος
    Μάριος says:

    Οι ίδιοι που φώναζαν για το #metoo, τώρα αμφισβητούν την καταγγελία της Τερζή, γιατί το είπε τώρα, γιατί δεν μίλησε τότε κλπ. Η προοδευτικότητα σας μάρανε, κατά τα άλλα.

    Απάντηση
    • Orpheus
      Orpheus says:

      Δλδ ο σκηνοθέτης που έβαζε συνέχεια σε άλλο σημείο τους καπνούς ενώ το εφέ δεν το πέτυχε ούτε μια φορά?; Εγώ θα τον είχα απολύσει χθες!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *