Marina Satti

Ελλάδα: Αυτή είναι η αρχική εκδοχή του “Ζάρι”!

Σήμερα, λοιπόν, έλαβε χώρα το επίσημο press day της ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2024. Η Μαρίνα Σάττι, οι συντελεστές της ελληνικής συμμετοχής, η ομάδα που θα τη συνδοδεύσει επί σκηνής, καθώς και η υπεύθυνη ομάδα της ΕΡΤ έδωσαν ραντεβού με τα media της χώρας, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το Μάλμε της Σουηδίας.

Αυτή είναι η αρχική εκδοχή του “Ζάρι

Μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις της ημέρας και η οποία δίνεται στη δημοσιότητα από το “gossip-tv“, έχει να κάνει με την πρώτη εκδοχή της ελληνικής συμμετοχής, το πως προέκυψε το viral “τα-τα-τα” και το πως φτάσαμε στο “Ζάρι, όπως το γνωρίζουμε σήμερα.

…Από τον OGE που μου στέλνει ένα κομμάτι και το λέει “Ζάρι”. Εν τω μεταξύ, με “να-να-να” είναι το κομμάτι” και του λέω “γιατί το είπες Ζάρι;” και λέει “γιατί λέω θα κάτσει, δε θα κάτσει” και μετά μ’ άρεσε αυτός ο τίτλος. Ο στίχος για το “Ζάρι” γράφτηκε πάνω σ’ αυτήν την ιδέα!

Έπειτα, δε διστάζει να βάλει στους δημοσιογράφους να ακούσουν και οι ίδιοι αυτή την εκδοχή, την πρώτη του “Ζάρι”. Για να την ακούσετε, πατήστε εδώ.

Καταλαβαίνουμε πως η αρχική εκδοχή δεν είχε στίχους παρά λέξεις πάνω σε μια φανταστική γλώσσα και η ιδέα για την επανάληψη μιας συλλαβής στο ρεφρέν υπήρχε αλλά αργότερα με τη συγγραφή των στίχων μετουσιώθηκε στο γνωστό “τα-τα-τα“.

Επιλογή ελληνικού στίχου

Εκτός των άλλων, αναφέρθηκε και στην προτίμηση του ελληνικού στίχου αντί για τον αγγλικό, κάτι το οποίο συνηθίζεται στον διαγωνισμό για την προσέλκυση μεγαλύτερου κοινού:

Πιστεύω ότι δεν θα ήταν σωστό να πάμε με αγγλικό στίχο. Το βασικό μήνυμα που στέλνει η Ελλάδα φέτος είναι ότι δεν θέλουμε να μοιάσουμε στις τάσεις της δύσης, όπου υπάρχει ένας συγκεκριμένος ήχος και εικόνα. Ήθελα να συμβεί ακριβώς το ανάποδο

Η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι” διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό της 9ης Μαΐου, με σειρά εμφάνισης τρία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και τα όσα δήλωσε αποκλειστικά η Μαρίνα Σάττι στο EurovisionFun:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: gossip-tv.gr
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *