Ισπανία: Julia Varela και Tony Aguilar οι σχολιαστές της Ισπανίας στη Eurovision 2024!

Η Julia Varela και ο Tony Aguilar ανακοινώθηκαν ως οι σχολιαστές της Ισπανίας για τη Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας.

Η Julia Varela και ο Tony Aguilar θα είναι και πάλι οι σχολιαστές για το Eurovision για τον ισπανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα RTVE. Το δίδυμο είναι οι σχολιαστές της Ισπανίας στο Eurovision από το 2018 και το 2024 θα σημειώσει την έκτη φορά που καλύπτουν το γεγονός. Η Julia Varela και ο Tony Aguilar θα σχολιάσουν ζωντανά από το Μalmö Arena.

Φέτος, οι Nebulossa θα εκπροσωπήσουν την Ισπανία στο Eurovision 2024. Οι Nebulossa είναι ένα ντουέτο από την Οντάρα στην Κοινότητα της Βαλένθια στη νοτιοανατολική Ισπανία, αποτελούμενο από την τραγουδίστρια Μαρία “Μέρι” Μπας και τον πληκτρά και παραγωγό Μαρκ Ντασούσα. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 20 χρόνια και έχει δύο παιδιά.

Οι Nebulossa επιλέχθηκαν ως οι εκπρόσωποι της Ισπανίας για το Eurovision 2024 μετά τη νίκη τους στο Benidorm Fest 2024 και θα ερμηνεύσουν το τραγούδι τους “Zorra” στον Μεγάλο Τελικό στις 11 Μαΐου.

Ποια η γνώμη σας για τη φετινή συμμετοχή της Ισπανίας στη Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

 

Πηγή: Esc Plus | Εικόνα: TVE

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *