Κύπρος: “Ήταν ίσως η καλύτερη πρώτη πρόβα που κάναμε ποτέ”!

Το Eurovisionfun αμέσως μετά το τέλος της πρώτης πρόβας της Silia Kapsis, επικοινώνησε τόσο με την κυπριακή αποστολή, όσο και με την καλλιτεχνική ομάδα για να σας μεταφέρει το κλίμα.

Η Silia και όλη η ομάδα ήταν φοβερή!

Παρά τα διάφορα θέματα που υπήρχαν στο video της stand in rehearsal που παρέλαβε το ΡΙΚ πριν από μία εβδομάδα, αυτή τη φορά όλα ήταν στην εντέλεια.

Οι διοργανωτές έλαβαν υπόψιν τους όλες τις παρατηρήσεις της κυπριακής αποστολής και η πρώτη πρόβα της Silia κύλησε θα λέγαμε αψεγάδιαστα.

Όλο το stage concept που έχει ετοιμάσει η καλλιτεχνική ομάδα, αποδόθηκε στο 100% στην σκηνή. Τα leds και ο φωτισμός, κινούνται στον ρυθμό της χορογραφίας και παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην σκηνική εμφάνιση του Liar. Όλα ήταν καλοκουρδισμένα, ενώ και φωνητικά η Silia ήταν φανταστική! Οι τέσσερις χορευτές μέσα στην ζωντάνια με την νεανικότητα τους, κάνουν το Liar μία από τις πιο φρέσκες σκηνικά συμμετοχές, του φετινού διαγωνισμού.

Δεν έχουμε να διορθώσουμε σχεδόν τίποτα

Στην ερώτησή μου αν υπάρχει κάτι να διορθώσουν για την δεύτερη πρόβα, η απάντηση που έλαβα ήταν πως έχουμε να δούμε ελάχιστα πράγματα.

Ήταν ίσως η καλύτερη πρώτη πρόβα που κάναμε ποτέ!

Η επόμενη πρόβα της Κύπρου είναι την Τετάρτη, 1/4 στις 11.30 ώρα Ελλάδας. Μείνετε συντονισμένοι για το βίντεο από το tiktok, αλλά και ένα μικρό βίντεο που θα δώσει στη δημοσιότητα το ΡΙΚ!

Μην χάσετε το live μας στο YouTube σήμερα στις 21.00, για να σχολιάσουμε όλες τις εξελίξεις ζωντανά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *