Δάφνη Μπόκοτα: “Θα ξανά έκανα Eurovision υπό προϋποθέσεις”

Η Δάφνη Μπόκοτα μίλησε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» τόσο για την Eurovision και το ενδεχόμενο να την δούμε ξανά σε αυτή, όσο και για την κριτική που δέχθηκε όλα τα χρόνια που υπηρέτησε τον μουσικό διαγωνισμό και την ΕΡΤ.

«Παρά τα όσα ειπώθηκαν ή γράφτηκαν, εγώ έχω μία πολύ καλή σχέση με τον κόσμο. Και αυτό, είναι η δική μου δικαίωση. Θεωρώ πως το να αντιδράς με τον ίδιο τρόπο, που το κάνει ο άλλος είναι λάθος. Πέρασα πολύ άσχημα από κριτικές που μου γινόντουσαν, όταν ήμουν στην ΕΡΤ. Υπήρχε μία μεγάλη συζήτηση κάποτε για το πόσα βγάζει η Μπόκοτα από την Eurovision, όταν η Μπόκοτα έβγαζε τον μισθό της. Έγινε ένας χαμός, κάτι αθλιότητες. Ήταν πολύ δυσάρεστο. Θα ξαναέκανα Eurovision, αλλά με προϋποθέσεις».

Η αγαπημένη δημοσιογράφος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βρεθεί και πάλι στο τιμόνι της ελληνικής μετάδοσης. Άποψη μας είναι πως φέτος στα 50 χρόνια από την πρώτη μας συμμετοχή στο διαγωνισμό ήταν μία καταπληκτική ευκαιρία προκειμένου η ΕΡΤ και για να την τιμήσει, αλλά και για να εκμεταλλευθεί ακόμα περισσότερο το τεράστιο ενδιαφέρον του κοινού, να την προσκαλέσει προκειμένου να κάνει αυτή την μετάδοση.

Παρότι σύμφωνα με πληροφορίες μας ήταν κάτι που είδαν θετικά αρκετά από τα στελέχη της ΕΡΤ που ασχολούνται με το διαγωνισμό, εν τέλει σύμφωνα και με όσα αποκάλυψε ο Θανάσης Αλευράς, ο Πρόεδρος της εταιρείας Κων/νος Ζούλας επέλεξε το δίδυμο Αλευρά-Καλουτά για να φέρουν εις πέρας αυτό το έργο. Τελικά, τα πολλά λάθη στα οποία υπέπεσαν οι δύο σχολιαστές αμαύρωσαν την μετάδοση της ΕΡΤ, αφού το κοινό στα κοινωνικά δίκτυα σχολίασαν με πολύ αρνητικό τρόπο την παρθενική εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών, στην θέση των σχολιαστών.

Μακάρι έστω του χρόνου στην Ελβετία, να δοθεί η δυνατότητα στην Δάφνη Μπόκοτα που παραμένει ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο μεταξύ των φίλων του διαγωνισμού, να αναλάβει και πάλι την μετάδοση της ΕΡΤ για την Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

8 ΣΧΟΛΙΑ
    • Harry
      Harry says:

      Εγω σαν παλιος την θεωρω ξεπερασμενη. Για να μη μιλησω για την δουλεια που εκανε η συγκεκριμένη ως μελος της αποστολή την δεκαετία του 90. Βολτες για ψωνια έκανε…

      Απάντηση
  1. Ben
    Ben says:

    Όσο συναισθηματικοί απέναντι στην Μπόκοτα και αν είμαστε εμείς οι παλαιότεροι, δεν μπορώ να αντιληφθώ τι θέση έχει και τι μπορεί επι της ουσίας να προσφέρει στη Eurovision του 2025. Εκεί χρειάζονται νέα σε ηλικία άτομα με γνώση, όρεξη, σπιρτάδα και αντανακλαστικά, να τρέξουν, να ασχοληθούν.

    Απάντηση
  2. Kostas94
    Kostas94 says:

    Αν και δεν πρόλαβα ζωντανή της μετάδοση παρα μόνο μέσα απο το youtube, η γυναίκα απλά ξέρει σωστά τβ δουλειά της.
    Έδινε πολύ ωραίες πληροφορίες.
    To the point μετάδοση με αξιοπρέπεια.
    Για μένα μονο το δίδυμο Καπουτζιδης Κοζακου κάπως πήγαν να το πλησιάσουν αν και τα τελευταία χρόνια τους, το είχαν χάσει.
    Η επιστροφή στο “παλιό” δεν είναι πάντα κακή αρκεί να την εκμεταλλεύεσαι σωστά.
    Για μένα είναι η σωστή στιγμή να τηςβρο δώσουν πίσω. Έστω και για 1 χρονιά.
    Της το χρωστάνε.
    Δεν είναι λίγο να το μεταδίδεις τοσα Χρόνια το project και μετά να κερδίζει η χώρα σου με δικη σου ιδέα (Παπαρίζου) και να σε πετάνε έξω…
    Όπως και να χει ΜΗΝ το ξαναδωσουν σε Ζερομ και Θανάση… Δεν το έχουν… Ουτε στο ελάχιστο

    Απάντηση
    • Ben
      Ben says:

      Μια στιγμή γιατί θα τρελαθούμε τελειως..τι πάει να πει της το χρωστάνε? ΑΝ χρωστάει η ΕΡΤ κάτι σε κάποιον, αυτό είναι δυο απευθείας αναθέσεις, εάν το θελήσουν και οι ίδιες. Μια στην Παπαρίζου, που μας έφερε το μοναδικό μας βραβείο και μια στη Φουρειρα για όλους τους γνωστούς λόγους που εχουν αναλυθει χιλιαδες φορες. Στη Μπόκοτα από που και ως που χρωστάει το οτιδήποτε? Η Μπόκοτα πληρωνόταν σαν δημοσιογράφος της ΕΡΤ και μέσα στα πλαίσια της δουλειάς της ήταν εκείνη που έστελναν για κάθε Eurovision. Ωραία, ευχαριστούμε πολύ για όλα αλλά από που και ως που της χρωστάει τέτοια ευγνωμοσύνη το έθνος? Ούτε έχει την ηλικία να ανταπεξέλθει πλέον σε ατερμονα πέρα δώθεα και πανω κατω, γνωριμίες και διασυνδεσεις 7/24 και after party ουτε νομιζω να μπορει να χειριστει το θεμα των σοσιαλ του φαντομ. Αυτα ειναι για μικροτερες ηλικιες που μπορουν να τα χειριστουν και να τρεξουν καποια θεματα παραπλευρως της συμμετοχης μας. Τι ακριβως λοιπον θα ειχε να προσφερει στην Ελβετια το 2025 δηλαδη? Αναγνωριζω την εμπειρια της και πραγματικα σε περιπτωση μελλοντικου εθνικου τελικου θα αξιζε δικαιωματικα τη θεση ενος απο τους κριτες της επιτροπης. Αλλα ως εκει.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *