Ελλάδα: Ο Νίκος Τερζής ετοιμάζει τραγούδι για την Τάνια Μπρεάζου και την Eurovision 2025

Μία είδηση που πολλοί ίσως ανέμενα. Ο συνθέτης Νίκος Τερζής προετοιμάζει τραγούδι για την Τάνια Μπρεάζου, προκειμένου να το υποβάλουν στην ΕΡΤ για την Eurovision 2025.

Η Τάνια Μπρεάζου εδώ και χρόνια είναι διακαής πόθος πολλών για την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό της Eurovision. Οι φωνητικές της ικανότητες την έκαναν να ξεχωρίσουν από την παρθενική εμφάνιση της στην τηλεόραση, στο X Factor το 2016. Στην συνέχεια μας εντυπωσίασε όλους με την συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar, όπου μάλιστα ήταν η νικήτρια της all star edition.

Από την άλλη ο Νίκος Τερζής έχει εκπροσωπήσει τρεις φορές την πατρίδα μας στον διαγωνισμό (1995, 2001 και 2004). Έχει γράψει την δική του πορεία στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας, με πολλές και σημαντικές επιτυχίες, με διάφορους καλλιτέχνες.

Την είδηση για την επικείμενη συμμετοχή της Τάνιας Μπρεάζου με τραγούδι του Νίκου Τερζή, επιβεβαιώνουν και οι δικές μας πληροφορίες, αλλά τα λεγόμενα του Θοδωρή Ρακιντζή πριν λίγο στην διαδικτυακή εκπομπή του.

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις της ΕΡΤ, για τον τρόπο που θα γίνει η επιλογή της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2025. Οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τα μέσα Σεπτέμβρη, όταν και θα ολοκληρωθεί η αλλαγή στη διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασής μας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί φέτος οι Έλληνες eurofans θα ζήσουν μία πολύ έντονη σεζόν!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vasiils
    Vasiils says:

    Πωπω πιστεύω θα χει παρά πολύ ενδιαφέρον αυτή η χρονιά, επίσης έχω καλό προαίσθημα για το 2025.
    Josephine, Shaya, Evangelia, Good Job Nicky, Μπρεαζου και πόσοι ακόμα που θα καταθέσουν.
    Για να δούμε όμως τι θα αποφασίσει η ΕΡΤ.

    Απάντηση
    • Nino
      Nino says:

      Όταν έχει μπαλάντα η Ελλάδα κερδίζει το χορευτικό ποπ κτλ και Όταν στέλνουμε ποπ κερδίζουν οι μπαλάντες, μην έχεις ελπίδα πώς θα μας δώσουν βαθμούς. Βλέπουμε χρόνια esc κερδίζει αυτός που θέλουν.

      Απάντηση
      • Nik
        Nik says:

        Αλλά να στείλουμε και τα δύο μαζί ή να μην πάμε καθόλου άσκοπα έξοδα θα το πούνε πολλά άτομα παρόλα αυτά την αποστολή την πληρώνουν οι Έλληνες που μπορεί να μην βλέπουν καν Γιουροβίζιον

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *