Ελλάδα: 31 ακόμη καλλιτέχνες ετοιμάζονται για τον εθνικό τελικό της ΕΡΤ

Το τρίτο μέρος της λίστας των καλλιτεχνών που μας επιβεβαίωσαν πως έχουν την πρόθεση να συμμετάσχουν στον εθνικό τελικό της ΕΡΤ για την Eurovision 2025 σας παρουσιάζουμε σήμερα. Πιθανότατα αυτό είναι και το τελευταίο μέρος παρουσίασης των ενδιαφερόμενων καλλιτεχνών, αφού λίαν συντόμως αναμένεται η δημοσιοποίηση των αναλυτικών κανονισμών του εθνικού τελικού και η έναρξη της υποβολής συμμετοχών.

Η λίστα μας και πάλι όπως θα δείτε περιλαμβάνει γνωστούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά και αρκετούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα και δεν είναι τόσο γνωστοί στο κοινό.

Ο Γιώργος Γιαννιάς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει χαράξει την δική του πορεία στην ελληνική δισκογραφία. Η χροιά του είναι χαρακτηριστική και μας έχει χαρίσει πολλά αγαπημένα τραγούδια. Ο ίδιος μας είπε πως θα τον ενδιέφερε πολύ η Eurovision, με μία μπαλάντα που θα είχε κάτι να πει.

Από τους πιο γνωστούς κρητικούς καλλιτέχνες της νέας γενιάς είναι ο Γιώργος Βογιατζάκης. Οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο J2US. Με ένα τραγούδι με έντονο το παραδοσιακό στοιχείο ο Γιώργος Βογιατζάκης επιθυμεί να διεκδικήσει την ελληνική εκπροσώπηση στην Βασιλεία.

Ο Τάσος Ξιαρχό απασχολεί τα μίντια και την κοινή γνώμη πολύ συχνά με τις δηλώσεις του. Έχει νικήσει το J2US και έκτοτε πολλοί είναι αυτοί που θα τον ήθελαν και στον διαγωνισμό της Eurovision. Ο Τάσος επιβεβαίωσε τόσο σε εμάς, όσο και μέσα από τα social media του πως θα στείλει κι αυτός την συμμετοχή του στην ΕΡΤ για τον εθνικό τελικό.

Για την Markella σας είπαμε και σε ξεχωριστό άρθρο. Θα λέγαμε πως κινείται στα βήματα της Amanda, αφού και οι δύο έχουν ως βάση τους τη Νορβηγία, με την Markella όμως να παντρεύει στις δουλειές της και το ελληνικό στοιχείο.

Οι Χοροσταλίτες που το 2018 έφθασαν στην τελική τριάδα των υποψηφιοτήτων, σε έναν εθνικό τελικό που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, μπήκαν στο studio όπως μας ενημέρωσαν και είναι θετικοί στο να στείλουν εκ νέου την συμμετοχή τους στην ΕΡΤ.

Η λίστα συμπληρώνεται με καλλιτέχνες που ξεκίνησαν την πορεία τους μέσα από talent shows, αλλά και από το tiktok, χωρίς φυσικά να λείπουν και αυτοί που χρόνια βρίσκονται στα μουσικά πράγματα. Αναλυτικά:

  1. Γιώργος Γιαννιάς
  2. Γιώργος Βογιατζάκης
  3. Μάνος Τάκος 
  4. Ιορδάνης Αγαπητός
  5. Λούης Γεωργίου
  6. Eva Som
  7. DOLLEESI
  8. Lionder 
  9. Maree Mamalis 
  10. Vassy
  11. Χοροσταλίτες
  12. Παναγιώτης Χατζηπαπάς
  13. Παντελής Καστανίδης
  14. 1550 band
  15. EVA 
  16. Nassauce
  17. Λεωνίδας Παντελάκης
  18. Γιάννα Βασιλείου
  19. Αδάμ Τσαρούχης
  20. Papazó
  21. Νικόλας Γεωργίου
  22. EXPE
  23. Μάκης Αλεξίου
  24. Droulias Brothers
  25. Konstantina Aeon
  26. Tales of June
  27. Δημήτρης Γιαννούλος
  28. Χριστίνα Ζιώγα
  29. Ελεάννα Αθανασίου Rielle
  30. Markella
  31. Τάσος Ξιαρχό

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση όλου ή μέρους του παρόντος, χωρίς την αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *