Εορταστικό Κλίμα και Νέες Εξελίξεις: Τα Εγκαίνια του Περιπτέρου της ΕΡΤ στη 88η ΔΕΘ

Στα εγκαίνια του περιπτέρου της ΕΡΤ στα πλαίσια της 88ης ΔΕΘ, βρεθήκαμε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε το εορταστικό κλίμα που επικρατεί στα στελέχη της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης για το νέο ξεκίνημα της εταιρείας, αλλά και να συζητήσουμε για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό και την ελληνική εκπροσώπηση στην Ελβετία, καθώς πολύ σύντομα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σε εορταστικό κλίμα τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΕΡΤ

Από νωρίς το πρωί στους χώρους της ΔΕΘ υπήρχε πλήθος κόσμου, καθώς η 88η ΔΕΘ άνοιξε τις πύλες της για το κοινό. Παρότι δεν ήταν προγραμματισμένο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την καθιερωμένη του επίσκεψη στην έκθεση, πέρασε για λίγο από το περίπτερο της ΕΡΤ, κάνοντας μία μικρή αλλά γεμάτη νόημα δήλωση.

Χαιρόμαστε πολύ γιατί η ΕΡΤ προχωρά στην σωστή κατεύθυνση και θα κάνουμε ακόμη περισσότερα…

 

Λίγα λεπτά αργότερα, η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ, Κατερίνα Κασκανιώτη, και ο αρμόδιος υπουργός, Παύλος Μαρινάκης, πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του περιπτέρου. Αμφότεροι αναφέρθηκαν στα βήματα προόδου που έχει κάνει η ΕΡΤ τα τελευταία χρόνια, καθώς και στους στόχους της για τα επόμενα χρόνια.

Η εκδήλωση ήταν άψογα σχεδιασμένη από τη Δώρα Χειράκη, διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της ΕΡΤ, που, όπως είναι γνωστό, είναι και υπεύθυνη για το project Eurovision.

Σε καλά χέρια η Eurovision στην ΕΡΤ

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την Κατερίνα Κασκανιώτη, η οποία, προς ευχάριστη έκπληξή μας, ήταν πλήρως ενημερωμένη για τα γιουροβιζιονικά δρώμενα και γνώριζε φυσικά για την ιστοσελίδα μας και την απήχησή της. Με πολύ ενδιαφέρον ζήτησε την άποψή μας για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει η ΕΡΤ να κινηθεί τη νέα χρονιά, ενώ μας επιβεβαίωσε ότι σύντομα θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Αυτό που κρατάμε με βεβαιότητα είναι η πλήρης επίγνωση της σημασίας της Eurovision για την ΕΡΤ, δεδομένων των υψηλών αριθμών τηλεθέασης. Είδαμε έναν άνθρωπο χωρίς προκαταλήψεις και στεγανά και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι είμαστε ήσυχοι για μια αδιάβλητη και ξεκάθαρη διαδικασία, μέσω της οποίας θα προκύψει η ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2025, αφού, όπως μας τόνισε, αυτό είναι το βασικό της μέλημα.

Πριν φύγουμε, ανταλλάξαμε ευχές με τη Δώρα Χειράκη και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την παρουσίαση του προγράμματος της ΕΡΤ, σε λίγες ημέρες στην Αθήνα.

 

Το χαμόγελό μας αποτυπώνει τα συναισθήματά μας καθώς αποχωρούμε από τη ΔΕΘ. Ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα για τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, ελπίζουμε και για την Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply
  1. Ορέστης
    Ορέστης says:

    Ελπιδοφόρο μέλλον; Αν δεν δω τίποτα σε πράξεις δεν πιστεύω μια. Ένα τέτοιο ελπιδοφόρο μέλλον τάζει και ο κύριος στο βίντεο για αυτή την χωρα , προκοπή δεν ειδα. Α ναι , και δεν τον τρώει μια για την Eurovision να είστε σιγουροι. χρήμα χρήμα χρήμα . Καλημέρα!!!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *