Πολωνία: Το TVP διαψεύδει τη JoJo Siwa και τα σχετικά περί συμμετοχής της στη Eurovision 2025!

Το TVP φαίνεται τώρα να διαψεύδει όλες τις φήμες που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες εβδομάδες σχετικά με μια πιθανή συμμετοχή της JoJo Siwa για την Πολωνία στη Eurovision 2025.

Με ανακοίνωσή του το TVP αναφέρει ότι:

Κυρίες και κύριοι, αναφερόμενοι σε πολυάριθμες ερωτήσεις σχετικά με τις προετοιμασίες της Telewizja Polska για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2025, σας ενημερώνουμε ότι η Telewizja Polska δεν διεξάγει καμία συνομιλία με καλλιτέχνες για αυτό το θέμα και δεν έχει λάβει ακόμη καμία απόφαση σχετικά με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό. Θα σας ενημερώσουμε για τη συμμετοχή της Telewizja Polska στις προετοιμασίες για τη φετινή Eurovision το συντομότερο δυνατό μέσω των επίσημων ειδησεογραφικών καναλιών του TVP.

Επί του παρόντος, η Telewizja Polska υλοποιεί το πρότζεκτ του «Junior Eurovision Song Contest 2024». Σας προσκαλούμε στο TVP2 στις 29 Σεπτεμβρίου φέτος για τον τελικό της Πολωνικής επιλογής για τη Junior Eurovision, που θα παρουσιαστεί από τον Artur Orzech, και στις 16 Νοεμβρίου για τον Μεγάλο Τελικό στη Μαδρίτη.

Το TVP, επομένως, εστιάζοντας στον Παιδικό Διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος και θα διεξαχθεί στις 16 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη, επιβεβαιώνει πως δεν έχει έρθει σε συζητήσεις ούτε με τη JoJo Siwa ούτε με κανέναν άλλον καλλιτέχνη για τη Junior Eurovision 2025.

JoJo Siwa και Eurovision

Όλα ξεκίνησαν όταν το τραγούδι της JoJo “Yesterday’s Tomorrow’s Today” τράβηξε την προσοχή πολλών χρηστών του TikTok με έναν ρετρό ήχο που θυμίζει πολωνική ντίσκο. Λέγεται μάλιστα (δεν έχει επιβεβαιωθεί) ότι η τραγουδίστρια έχει όντως πολωνικές ρίζες. Στη συνέχεια, άρχισαν να ανεβαίνουν βίντεο στο TikTok ενθαρρύνοντας την JoJo Siwa να εκπροσωπήσει την Πολωνία στη Eurovision 2025. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ενδιαφέροντα, καθώς φαίνεται ότι η JoJo Siwa ακολουθείται τόσο από τον επίσημο λογαριασμό της Eurovision όσο και από τον λογαριασμό του TVP στο TikTok.

Τώρα η JoJo Siwa βρίσκεται στην Πολωνία και όπως ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε χθές στο TikTok επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συνομιλίες για την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2025. Aνέφερε επίσης ότι την περίοδο που θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός στην Ελβετία παράλληλα θα τρέχει ένα άλλο project της αλλά αυτό δε φαίνεται να την πτοεί καθώς σχολίαζει πως όπως και να έχει θα αντεπεξέλθει.

Ποια είναι η JoJo Siwa;

Η JoJo Siwa είναι τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Έγινε ευρέως γνωστή για πρώτη φορά ως χορεύτρια με τη συμμετοχή της σε δύο σεζόν της reality σειράς “Dance Moms”, όπου και συμμετείχε μαζί με τη μητέρα της. Η Siwa εντάχθηκε στο Nickelodeon το 2017 και εμφανίστηκε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Κυκλοφόρησε μια σειρά από τραγούδια υπό την αιγίδα του Nickelodeon το 2021, συμπεριλαμβανομένου του “Boomeran “, το οποίο συγκεντρώνει πάνω από ένα δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube. Η ενήλικη μετά το Nickelodeon καριέρα της ξεκίνησε το 2024 με το άλμπουμ, “Gilty Pleasure“, από το οποίο ξεχώρισε το “Karma“.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: dziennik eurowizyjny
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *