Το Ηνωμένο Βασίλειο σε αναζήτηση καλλιτέχνη και τραγουδιού για τη Eurovision 2025

Το τραγούδι και ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο στη Eurovision 2025 θα ανακοινωθούν δημόσια πριν από την καταληκτική ημερομηνία που έχει ορίσει η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση τον Μάρτιο του 2025. Επικεφαλής της διαδικασίας αναζήτησης είναι ο διακεκριμένος μουσικός παραγωγός David May, σε συνεργασία με τον Andrew Cartmell, Εκτελεστικό Παραγωγό των BBC Studios North.

Ο David May έχει ήδη εμπειρία στη Eurovision, καθώς ήταν μάνατζερ του Sam Ryder το 2022, όταν το Ηνωμένο Βασίλειο κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό στο Τορίνο.

Η προετοιμασία για την επιλογή του εκπροσώπου και του τραγουδιού για το 2025 έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, με πολλές δισκογραφικές εταιρείες, εκδοτικούς οίκους, τραγουδοποιούς, καθώς και τα προγράμματα BBC Music και BBC Introducing να συμβάλλουν ενεργά στην αναζήτηση του κατάλληλου καλλιτέχνη και τραγουδιού για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Φέτος, την χώρα εκπροσώπησε ο Olly Alexander με το τραγούδι Dizzy. Με 46 βαθμούς, όλους από τις κριτικές επιτροπές, κατέκτησε την 18η θέση στον μεγάλο τελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: BBC

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *