EBU: Σήμερα το Eurovision Song Contest Workshop στο Βερολίνο

Σήμερα στο Βερολίνο λαμβάνει χώρα το Eurovision Song Contest Workshop, με παρουσία ανθρώπων που σχετίζονται άμεσα με τον διαγωνισμό.

Η δημόσια τηλεόραση της Σουηδίας θα έχει την δυνατότητα για πρώτη φορά να ενημερώσει τους εκπροσώπους των μελών της EBU που βρίσκονται στο Βερολίνο για τις εργασίες του workshop, τα πρώτα της σχέδια για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μάλμε στις 7, 9 και 11 Μαίου.

Σκοπός αυτού του workshop είναι η ανταλλαγή απόψεων, αλλά και εμπειριών των αρχηγών αποστολών, εκπροσώπων του τύπου, τηλεοπτικών παραγωγών που τα προηγούμενα χρόνια έχουν δουλέψει στο project Eurovision.

Η συνάντηση πραγματοποιείται τέσσερις ημέρες πριν να εκπνεύσει η προθεσμία για την προκαταρκτική υποβολή συμμετοχών των χωρών στην Eurovision 2024.

Από πλευράς ΡΙΚ το παρόν δίνει ο head of press της κυπριακής αποστολής Ανδρέας Αναστασίου, ενώ από την ΕΡΤ δεν υπάρχει κάποιος εκπρόσωπος.

Ο Ανδρέας Αναστασίου μας είπε για την συμμετοχή του ΡΙΚ στο Eurovision Workshop:

Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ! Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει το ΡΙΚ στο Workshop του Διαγωνισμού. Συζητούνται θέματα που αφορούν την επόμενη διοργάνωση στο Μάλμε και την εξέλιξη του διαγωνισμού για τα επόμενα χρόνια. Είναι σημαντικό το ΡΙΚ να βρίσκεται σε αυτές τις συναντήσεις που ουσιαστικά διαμορφώνεται το μέλλον του διαγωνισμού.

Το Eurovisionfun παρακολουθεί το θέμα και θα σας ενημερώνει για κάθε νεότερο! Μείνετε συντονισμένοι εδώ!

1 reply
  1. Τina
    Τina says:

    Θα έπρεπε να βρίσκεται κάποιος εκπρόσωπος της ΕΡΤ σε αυτό το workshop? Μήπως η ΕΡΤ τελικά προσανατολίζεται σε μια μη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό της eurovision 2024?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *