HaKokhav Haba 2024

Ισραήλ: Τα αποτελέσματα του 14ου επεισοδίου του HaKokhav Haba | Ένδεκα καλλιτέχνες απομένουν για το Μάλμε!

Μεταδόθηκε χθες 10/1, το 13ο επεισόδιο του HaKokhav Haba (special edition), του τάλεντ σόου μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα σηκώσει τη σημαία του Ισραήλ στην Eurovision 2024!

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, 35 καλλιτέχνες πέρασαν τον σκόπελο των οντισιόν, με 14 από αυτούς να περνούν στην δεύτερη φάση – φάση των battles, και θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2024!

Στο 14ο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τρεις ακόμη μάχες με πέντε καλλιτέχνες να προκρίνονται στην επόμενη φάση και έναν να αποχωρεί από το σόου. Θυμίζουμε πως παρουσιαστές του HaKokhav Haba είναι οι Assi Azar και Rotem Sela οι οποίοι βρίσκονται στη θέση αυτή από το 2014, ενώ τα μέλη της κριτικής επιτροπής είναι οι Shiri Maimon, Itay Levy, Assaf Amdorsky, Ran Dankar και Keren Pels με νέα προσθήκη να αποτελεί ο Eden Hasson.

Έξι διαγωνιζόμενοι λοιπόν εμφανίστηκαν μπροστά σε κοινό και κριτική επιτροπή, με την επιτροπή όμως να επιλέγει στο τέλος αυτόν που θα φύγει, μεταξύ των τριών καλλιτεχνών που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία.

Or Cohen Vs Mika Moshe

Δύο πολύ καλές εμφανίσεις και για τους δύο καλλιτέχνες. Η αρνητική ψήφος ενός κριτή στην εμφάνιση της Mika Moshe έκρινε το αποτέλεσμα. Με 93% έναντι 86% ο Or Cohen προκρίθηκε απευθείας στην επόμενη φάση.

Mika Curtis Vs Oral David

Εδώ τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα. Ο Oral David ήταν ο αδιαφιλονίκητος νικητής, αφού με 96% έναντι 59% της Mika Curtis προκρίθηκε εύκολα στην επόμενη φάση.

Leanne Byrne Vs Eden Golan

Μία μονομαχία που θα μπορούσε να είναι και τελικός. Δύο καλλιτέχνιδες με εξαιρετικές φωνές. Συγκέντρωσαν πολύ μεγάλα ποσοστά και οι δύο και φυσικά την θετική γνώμη όλων των κριτών. Τελικά για μία μόλις μονάδα η Eden Golan ήταν η νικήτρια, αφού συγκέντρωσε 96% έναντι 95% της Leanne Byrne.

Τελικά οι κριτές μεταξύ των τριών καλλιτεχνών που έχασαν στις μονομαχίες τους, επέλεξαν την Mika Curtis να αποχωρήσει από το σόου. Πλέον ένδεκα μόνο υποψήφιοι απομένουν στην διεκδίκηση της εκπροσώπησης του Ισραήλ στην Eurovision 2024.

Οι 11 καλλιτέχνες που συνεχίζουν να βρίσκονται στην κούρσα της εκπροσώπησης του Ισραήλ, στην Eurovision 2024, είναι:

  1. Leanne Byrne
  2. Eden Golan
  3. Arik Sinai
  4. Shay Tamino
  5. Ido Bartel
  6. Or Cohen
  7. Yonathan Biton
  8. Mika Moshe
  9. Dor Shimoni
  10. Moria Angel
  11. Oral Ravid

Μέσω του HaKokhav HaBa το Ισραήλ κατάφερνε να προκρίνεται κάθε χρόνο στον τελικό του αγαπημένου μας διαγωνισμού από το 2015 έως το 2020, ενώ το 2018 η Netta ήταν η νικήτρια και της Eurovision με το τραγούδι “Toy”.

Φέτος το Ισραήλ στην Eurovision 2023 στο Λίβερπουλ εκπροσωπήθηκε από την εκρηκτική Noa Kirel και το τραγούδι “Unicorn” που χάρισαν στη χώρα της Μέσης Ανατολής την τρίτη θέση του Μεγάλου Τελικού συγκεντρώνοντας 362 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Ισραήλ στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *