Ουαλία: Ξεκινάει εκστρατεία για συμμετοχή στην Eurovision!

Ξεκινάει εκστρατεία για τη συμμετοχή της Ουαλίας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Με μόλις μία εβδομάδα να απομένει μέχρι το μεγάλο τελικό του φετινού διαγωνισμού, ετοιμάζεται εκστρατεία για τη συμμετοχή της Ουαλίας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Την εκστρατεία αυτή έχει αναλάβει η δισκογραφική εταιρεία Coco & Cwtsh στην οποία βρίσκεται και η Sara Davies, νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού Can i Gymru (Song for Wales), η οποία και χθες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι ‘Anfonaf Angel’ (I send an Angel).

Η Sara Davies θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι ζωντάνα την ημέρα που θα διεξαχθεί ο φετινός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision. Ο Γενικός Διευθυντής της Record label Coco & Cwtsh, Ffion Gruffudd σχολίασε:

«Στην Coco & Cwtsh πιστεύουμε ακράδαντα ότι ως έθνος έχουμε κάτι ξεχωριστό να προσφέρουμε σε αυτόν τον υπέροχο διαγωνισμό και ότι δεν θα πρέπει να περιοριστούμε στο να ακουστεί η φωνή μας σε αυτή τη σημαντική σκηνή λόγω τεχνικών λεπτομερειών που αφορούν στη μετάδοση».

«Ο στόχος είναι να επενδύσουμε σε αυτό τον επόμενο χρόνο και ίσως να το μετατρέψουμε σε έναν πραγματικό διαγωνισμό όπου καλλιτέχνες και μουσικοί θα μπορούν να συμμετάσχουν με τα τραγούδια τους ώστε να αποφασιστεί ποια θα είναι η συμμετοχή της Ουαλίας και θα το κάνουμε αυτό κάθε χρόνο, μαζί με μια εκδήλωση, μέχρι να να διαγωνιστούμε στη Eurovision ως έθνος από μόνοι μας».

Η Ουαλία θα μπορούσε να διαγωνιστεί μόνο εάν το BBC επέλεγε να μην συμμετάσχει στον διαγωνισμό για λογαριασμό του Ηνωμένου Βασιλείου. Το S4C, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ουαλίας, είναι επί του παρόντος πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ραδιοφωνικής Ένωσης μέσω του μητρικού του οργανισμού.

Πηγή: Sky News

Εσείς θα θέλατε να δείτε την Ουαλία να συμμετέχει ξεχωριστά στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο μέλλον; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *