Junior Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο του “Comme Ci, Comme Ça”!

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η France Télévisions ανακοίνωσε ότι ο 14χρονος Titouan θα είναι ο εκπρόσωπος της Γαλλίας στον 22ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision. Ταυτόχρονα και την ίδια ημέρα δόθηκε σε κυκλοφορία η συμμετοχή του “Comme Ci, Comme Ça“, ενώ σήμερα κυκλοφόρησε και το μουσικό βίντεο στο επίσημο κανάλι της Junior Eurovision στο YouTube.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσικό βίντεο του “Comme Ci, Comme Ça“, παρακάτω:

Πώς επιλέχθηκε o Titouan;

Ως συνήθως, η France Télévisions επέλεξε τον εκπρόσωπό της για τη Junior Eurovision εσωτερικά. Μάλιστα, τόσο ο καλλιτέχνης όσο και η συμμετοχή του επιλέχθησαν εσωτερικά από τη Γαλλική τηλεόραση.

Ποιος είναι ο Titouan;

Ο Titouan είναι δεκατεσσάρων ετών και είναι αρκετά δημοφιλής στα social media, καθώς οι λογαριασμοί του μετρούν περισσότερους από 100 χιλιάδες followers. Παθιασμένος ντράμερ επίσης, ο Titouan κέρδισε γρήγορα μεγάλο κοινό στο YouTube αφού άρχισε να ανεβάζει διασκευές με ντραμς σε εβδομαδιαία βάση. Συχνά είχε μαζί του τον κιθαρίστα πατέρα του. Ο Titouan έχει επίσης εμφανιστεί στα “The Voice Kids” και “Dream Team”.

Junior Eurovision Song Contest 2024

Δεκαεπτά χώρες θα λάβουν μέρος στον 22ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision και θα εμφανιστούν με την ακόλουθη σειρά:

  1. Ιταλία – RAΙ
  2. Εσθονία – ERR
  3. Αλβανία – RTSH
  4. Αρμενία – AMPTV
  5. Κύπρος – RIK
  6. Γαλλία – FT
  7. Βόρεια Μακεδονία – MRT
  8. Πολωνία – TVP
  9. Γεωργία – GPB
  10. Ισπανία – RTVE
  11. Γερμανία – ARD/NDR
  12. Ολλανδία – AVROTROS
  13. Άγιος Μαρίνος – RTV San Marino
  14. Ουκρανία – UA:PBC
  15. Πορτογαλία – RTP
  16. Ιρλανδία – RTÉ
  17. Μάλτα – PBS

O 22ος Παιδικός Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου στη Μαδρίτη της Ισπανίας, μετά την άρνηση της Γαλλίας να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το σλόγκαν του διαγωνισμού είναι το “Let’s Bloom!”, ενώ οι Ruth LorenzoMarc Clotet και Melani Garcia θα αναλάβουν χρέη παρουσιαστών.

Η Γαλλία με τον Titouan θα εμφανιστεί στην έκτη θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα! 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *