Ηνωμένο Βασίλειο: Η Mel Giedroyc παρουσιάστρια του Eurovision: You Decide 2019

Hγνωστή παρουσιάστρια και κωμικός Mel Giedroyc, θα παρουσιάσει για μία ακόμα φορά τον εθνικό τελικό του Ηνωμένου Βασιλείου, Eurovision: You Decide 2019.

Σε γνώριμη θέση η Mel Giedroyc

Η Mel Giedroyc που στο παρελθόν ήταν και η σχολιάστρια του BBC για τους ημιτελικούς του διαγωνισμού, αποκάλυψε σε σημερινή ραδιοφωνική της συνέντευξη, ότι θα παρουσιάσει για τέταρτη φορά το Eurovision: You Decide.

Όπως ανέφερε δεν γνωρίζει ακόμη την ακριβή ημερομηνία του βρετανικού τελικού, αλλά σημείωσε πως θα πραγματοποιηθεί είτε τον Ιανουάριο, είτε το Φεβρουάριο.

Νέα πρόσωπα στο Eurovision : You Decide

Φέτος, το BBC προσέλαβε ως σύμβουλο για το project, τον Greig Watts. Ο Watts δεν είναι άσχετος από το διαγωνισμό, αφού ενεπλάκη στις δύο τελευταίες συμμετοχές της Πολωνίας στη Eurovision, αλλά δίνει το παρών κατά καιρούς και στο Melodifestivalen, έχοντας και εκεί επιτελικό ρόλο. Ο ίδιος δήλωσε για τα νέα του καθήκοντα και το Eurovision : You Decide τα εξής:

Ανυπομονώ να δουλέψω με ολόκληρη την ομάδα προκειμένου να βρούμε το καλύτερο τραγούδι και να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα για το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ακριβώς κάνουμε στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Ψάχνουμε μελωδικά τραγούδια, που θα κάνουν εντύπωση τόσο στο στάδιο, όσο και στην τηλεόραση. Τραγούδια που θα σου εντυπωθούν αυτομάτως στο μυαλό!

Σύμφωνα με τους αρμόδιους του BBC, το βάρος της αναζήτησης πέφτει στα τραγούδια φέτος και όχι στους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών ολοκληρώθηκε στις 26 Οκτωβρίου.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *