Ισραήλ: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές της Eurovision 2019

Σύμφωνα με το ισραηλινό πρακτορείο ειδήσεων Ynet, η δημόσια τηλεόραση της χώρας, ΚΑΝ, επέλεξε τους παρουσιαστές της Eurovision 2019, που θα διεξαχθεί τον επόμενο Μάιο στο Τελ Αβίβ. Η απόφαση της ΚΑΝ έγκειται πλέον στην έγκριση της EBU, επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τον επόμενο μήνα.

Τα δύο πρόσωπα στα οποία κατέληξε η ΚΑΝ είναι το διεθνούς φήμης μοντέλο, Bar Refaeli και ο πιο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής του Ισραήλ, Erez Tal. Αμφότεροι περάσαν από τις οντισιόν που διεξήγαγε το προηγούμενο χρονικό διάστημα η ισραηλινή δημόσια τηλεόραση για την επιλογή των παρουσιαστών της Eurovision 2019.

Η Bar Refaeli είναι 33 ετών και έχει δουλέψει για τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και οίκους του εξωτερικού. Ξεκίνησε την καριέρα της από την ηλικία των 15 ετών, ενώ τα έτη 2012 και 2013, σύμφωνα με το περιοδικό Maxim ψηφίστηκε ως η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη.

Ο Erez Tal είναι 57 ετών και έχει  μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία, αφού έχει παρουσιάσει τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά projects του Ισραήλ.

Στο Green Room σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα δούμε την Lucy Ayoub, που ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ΚΑΝ, κάτι που ήταν επιθυμία του διευθύνοντα συμβούλου της δημόσιας τηλεόρασης της χώρας. Πιθανόν μαζί της να είναι και ο Assi Azar, παρουσιαστής του Hakochav HaBa, του εθνικού τελικού του Ισραήλ για το διαγωνισμό τα πέντε τελευταία χρόνια.

Πως σας φαίνονται οι παρουσιαστές της Eurovision 2019; Θα προτιμούσατε κάποιον άλλον στη θέση τους;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *