Κύπρος: Το ΡΙΚ επιβεβαιώνει όλη τη συνθετική ομάδα της συμμετοχής του

Το ΡΙΚ με μία ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook για το Διαγωνισμό της Eurovision, επιβεβαίωσε πριν από λίγο, αυτό που εύκολα ή δύσκολα μαντέψαμε τις προηγούμενες ημέρες. Ότι δηλαδή η ομάδα των δημιουργών της συμμετοχής της Κύπρου στη Eurovision 2019 είναι οι Alex Papaconstantinou, Teddy Sky, Albin Nedler, Kristofer Fogelmark και Viktor Svensson.

Ήδη από χθες είχε γίνει ξεκάθαρο και στον πλέον δύσπιστο, ότι ο Alex Papaconstantinou για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετάσχει ως δημιουργός στο διαγωνισμό με τα κυπριακά χρώματα. Σε μία φωτογραφία που επίσης ανέβηκε στο λογαριασμό του ΡΙΚ για τη Eurovision, βλέπουμε σε κάποιο ελληνικό εστιατόριο, τον γενικό διευθυντή του ΡΙΚ Μιχάλη Μαραθέφτη, την αρχηγό αποστολής της Κύπρου στο διαγωνισμό, Εύη Παπαμιχαήλ, αλλά και τον Alex Papacostantinou, μαζί με έναν φίλο του, δηλώνοντας μας ότι θα δουλέψουν μαζί και για την Eurovision 2019.

Η σημερινή ανάρτηση γίνεται πιο σαφής, αφού το ΡΙΚ αποκαλύπτει και με την βούλα πλέον, τα ονόματα όλων των δημιουργών της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2019.

Αυτή θα είναι η πέμπτη συμμετοχή του Alex Papaconstantinou στο διαγωνισμό(Ελλάδα 2007, Αζερμπαϊτζάν 2009, Κύπρος 2012 και 2018). Ο Teddy Sky ήταν στην συνθετική ομάδα του Fuego, ενώ ήταν και στα φωνητικά της Ελένης Φουρέιρα. Οι υπόλοιποι είναι Σουηδοί δημιουργοί με τους οποίους ο Alex Papaconstantinou έχει συνεργασθεί στο παρελθόν πχ στο La la love της Ήβης Αδάμου, στο Unloved της Τάμτας, στο Cool me down της Margaret κ.α.

Το ΡΙΚ μας καλεί να μείνουμε συντονισμένοι, γιατί θα επακολουθήσουν και άλλα κουίζ, που θα μας αποκαλύπτουν διάφορα στοιχεία της επόμενης συμμετοχής τους στο διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *