Στη δημοσιότητα το έγγραφο του Κύπριου Πρέσβη για την συνάντησή του με τον Κων/νο Ζούλα!

Στην εκπομπή του MEGA, Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα, δόθηκε στη δημοσιότητα το επίμαχο έγγραφο του Κύπριου Πρεσβευτή με το οποίο ενημερώνει την Λευκωσία για την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ και τα όσα φέρεται να του δήλωσε ο τελευταίος για την χαμηλή βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα στην Κύπρο στην Eurovision 2024.

Τα λεγόμενα του Κύπριου Πρεσβευτή έρχονται όπως αντιλαμβάνεστε σε αντίθεση με τα όσα αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση-απάντηση του Κων/νου Ζούλα, για το ζήτημα που έχει προκύψει.

Ο Κων/νος Τσουρός αποκάλυψε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του το εν λόγω έγγραφο βρίσκεται ήδη εις γνώση της EBU και αναμένονται εξελίξεις. Αύριο όπως ήδη διαβάσατε σε προηγούμενα μας άρθρα επίκειται η ανακοίνωση του ΡΙΚ για το ζήτημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. lou_
    lou_ says:

    Καμία αντίθεση δεν βλέπω, παρά μια παρερμηνεία. Ο πρόεδρος της ΕΡΤ εύλογα αναρωτιέται αν θα ψηφιστεί ένα τραγούδι που έχει ήδη απορριφθεί. Το ΡΙΚ μάλλον θέλει να τσακωθεί μόνο του, ενώ έχει κάνει ήδη απρέπεια επιλέγοντας τραγούδι της Ελλάδας. Όλο αυτό, δυστυχώς, παραπέμπει σε ξεκατίνιασμα και τροφοδοσία μεσημεριανάδικων. Κρίμα.

    Απάντηση
  2. Επιτέλους.. φτάνει!
    Επιτέλους.. φτάνει! says:

    Δεν βλέπω διαφορά στην εκδοχή του Προέδρου και του εγγράφου αυτού. Απλή κατανόηση κειμένου..! ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΗ Χ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ψ! Τόσο απλό, αυτό ειπε ο Ζούλας! Όπως επισης η λογική λέει ότι ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ στις Ευρωπαϊκές Επιτροπές. Πως να το κάνουμε τώρα;; Ήδη βαρέθηκα. Νομίζω το θέμα έκλεισε. Είναι μόνο για κουτσομπόλες και κατινάρες. Καμία σοβαρότητα

    Απάντηση
  3. Dimis
    Dimis says:

    Eisaste gkagka oloi? Sou to leei kathara, oti efoson to tragoudi einai to tragoudi pou psifistike xamila kai aporifthike apo tin epitropi perosi I logiki leei oti tha psifistei xamila kao fetos ean sumpesoun ta idia atoma stin epitropi, pou sta kommatia blepete doloplokies….Imarton

    Απάντηση
  4. Music -Man
    Music -Man says:

    Τίποτε το ιδιαίτερα μεμπτό!!! Θεωρώ ότι εγινε ντόρος για το τίποτε. Η περσινή επιτροπή απέρριψε το Liar, οκ. Η φετινή θα λειτουργήσει το ίδιο; Αν δηλαδή δώσει 7,8, η 10, θα είναι κακό; Το 12αρι μάλλον δεν τκ βλεπω ..

    Απάντηση
  5. Μάριος
    Μάριος says:

    Το μόνο αξιοσημείωτο στο υποτιθέμενο “σκάνδαλο” είναι η φαιδρότητα του ότι η Κυπριακή πρεσβεία φαίνεται να αναλώνει τον χρόνο της, και τα χρήματα των Κυπρίων φορολογουμένων, για να συλλέγει πληροφορίες για το πόσους βαθμούς θα πάρουν στη Eurovision, μέσα από σαχλοκουβεντούλες με Έλληνες αξιωματούχους (μπορεί να είχαν κατεβάσει και τα κρασάκια τους). Εν τω μεταξύ, φέτος κλείνουν 50 χρόνια που η Κύπρος έχει τα μισά της εδάφη υπό κατοχή, θυμίζω…

    Τώρα αν πρέπει να πω οπωσδήποτε κάτι για το “μείζον” θέμα, προφανέστατα η ΕΡΤ εκδηλώνει δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι το ΡΙΚ επέλεξε το συγκεκριμένο τραγούδι γνωρίζοντας ότι προκάλεσε αναταραχή -μέχρι και δικαστικές εμπλοκές- πέρσι στην ΕΡΤ και όντως αυτό δεν αποτελεί και ιδιαίτερα φιλική ενέργεια προς την Αθήνα.

    Απάντηση
  6. Gus
    Gus says:

    Ο Προεδρος δεν είπε καν την λέξη θεωρώ ….ίσως….μάλλον…..
    Το έγγραφο αναφέρει την λέξη αναπόφευκτα.
    Είναι σαν να είπε ότι επειδή η Χ επιτροπή το απέρριψε πρέπει το ίδιο να κάνει και η επιτροπή που θα ψηφίσει για το διαγωνισμό.

    Βασικά δεν έπρεπε να ειπωθεί τίποτα ..αλλά αφού τα είπε ας τα λουστεί η ΕΡΤ και κ Πρόεδρος της….

    Όχι δεν είναι Κυπριος , ούτε από όσους έχουν φαγωθεί από πέρυσι με το liar ….

    Απάντηση
  7. Μαριώ
    Μαριώ says:

    Προφανώς η ΕΡΤ θέλει να πορεύεται μόνη της χωρίς συμμάχους όπως κάνουν όλες οι χώρες. Προφανώς υπάρχει ζήλια απέναντι στο ΡΙΚ. Προφανώς και δεν θα παραδεχόταν ο Ζούλιας και θα άλλαζε τα λεγόμενα του. Προφανώς και η ΕΡΤ “επιβάλλει” στις “ανεξάρτητες”επιτροπές θα “θελω” της. Προφανώς και είναι διεφθαρμένη η διοίκηση της και άρχισε να φαίνεται κάθε χρόνο με τον τρόπο που λειτουργεί! Όπως στρώνει κανείς, κοιμάται

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *