Ρωσία: Στις 9 Φεβρουαρίου τελικά η ανακοίνωση του εκπροσώπου (Αποκλειστικό)

Ενώ όλα τα ρωσικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι η ανακοίνωση του Ρώσου εκπροσώπου στην Eurovision 2019 θα πραγματοποιούνταν 1 Φεβρουαρίου μέσω της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής, “Priamoy efir”, αυτή τελικά σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες μετατίθεται για τις 9 Φεβρουαρίου.

Το EurovisionFun είναι σε θέση να σας μεταφέρει ότι η ανακοίνωση του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ρωσία στο Τελ Αβίβ θα γίνει στις 9 και όχι στη 1 Φεβρουαρίου. Ο λόγος αυτής της μικρής αναβολής είναι ότι δεν κατέστη εφικτό για τον Philipp Kirkorov, που υπογράφει το τραγούδι μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, αλλά και τον ερμηνευτή της συμμετοχής, να βρουν χρόνο για το γύρισμα της εκπομπής που θα μεταδοθεί την προσεχή Παρασκευή.

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο Δημήτρης Κοντόπουλος βρέθηκε στην Μόσχα μαζί με τον Ηλία Κοκοτό και τον Άλεξ Παναγή, για να ολοκληρώσουν την ηχογράφηση του τραγουδιού. Εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή της συμφωνικής ορχήστρας της Μόσχας στην ηχογράφηση, κάτι που δεν έχει ξανά γίνει στο διαγωνισμό, με ένα τόσο σημαντικό μουσικό σύνολο όπως είναι η εν λόγω ορχήστρα.

Τα ρωσικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Sergey Lazarev έχει επιλεγεί για να εκπροσωπήσει τη Ρωσία στη Eurovision για δεύτερη φορά. Ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε τη Ρωσία το 2016 σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έχει επιλεγεί από την VGTRK, κάτι που ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός αρνήθηκε να επιβεβαιώσει.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Ρώσος εκπρόσωπος στο Τελ Αβίβ θα είναι μία σύνθεση του Philip Kirkorov και του Δημήτρη Κοντόπουλο, με project producer τον Ηλία Κοκοτό. Αναφέρεται επίσης ότι ο Φωκάς Ευαγγελινός επιστρέφει ως χορογράφος. Επίσης αναφέρεται ότι το τραγούδι θα είναι μπαλάντα.

Ο Sergey Lazarev εκπροσώπησε τη Ρωσία το 2016 και παρά τη μεγάλη του νίκη στο televoting, έφτασε στην τρίτη θέση. Η Ρωσία μετρά μία νίκη στη Eurovision 2008 με τον Dima Bilan και το Believe.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *