Demy Περιμένοντας Την Νονά | Το EurovisionFun στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

Demy Περιμένοντας Την Νονά | Το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη έκανε η Demy στη λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας του Νίκου Ζαπατίνα«Περιμένοντας Τη Νονά», που θα βγει στις αίθουσες την προσεχή Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου!

Ξεδιπλώνοντας για ακόμα μία φορά το πολύπλευρο ταλέντο της, η Demy έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία, αλλά και ερμηνεύει το soundtrack της, με τίτλο «Έλα», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο «ODEON Όπερα» για να παρακολουθήσει την τρυφερή κωμωδία που έχει ως βασικό της θέμα τη φιλία. Το «παρών» έδωσαν οι συντελεστές της ταινίας, όπως ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών Νίκος Ζαπατίνας και οι ταλαντούχοι ηθοποιοί Θανάσης Τσαλταμπάσης, Λευτέρης Ελευθερίου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Joel Cederberg, Νατάσσα Τσακαρισιάνου, Κατερίνα Γαβαλά, Βίβιαν Κοντομάρη, Κατερίνα Σούσουλα, Ναταλία Δήμου και Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν επίσης ο παραγωγός της ταινίας, Παναγιώτης Αλεξόπουλος, καθώς και πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως οι Έλενα Τσαγκρινού, Μαίρη Συνατσάκη, Ευθύμης Ζησάκης, Κώστας Αποστολάκης, Ταμίλα Κουλίεβα, Βασιλική Τρουφάκου, Μαρία Εκμεκτσίογλου, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Αγοραστή Αρβανίτη (σύζυγος του Θανάση Τσαλταμπάση), Τατιάνα Καλατζή (σύζυγος Λευτέρη Ελευθερίου), Γιάννης Μποσταντζόγλου, Στέλιος Πέτσος, DeeVibes, OGE, Νικόλ Ζαπατίνα, Γιώργος Χατζηνάσιος και Μαρία Χατζηνάσιου.

Demy Περιμένοντας Την Νονά

Το «Περιμένοντας Τη Νονά» και οι συντελεστές του απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ενώ ακολούθησε πάρτι στο φουαγιέ του κινηματογράφου, με soundtrack -φυσικά- το «Έλα»!

Demy Περιμένοντας Την Νονά | Το EurovisionFun στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

Δείτε το music video του «Έλα»:

Δείτε το trailer της ταινίας:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *