Ελλάδα: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα των εκπομπών για την παρουσίαση των Video Clip της ESC2019

Ξεκίνησαν σήμερα στην EΡΤ τα γυρίσματα των αφιερωματικών εκπομπών του δημόσιου καναλιού για την Eurovision 2019 τα οποία θα ολοκληρωθούν αύριο.

Οι δύο εκπομπές για την παρουσίαση των video clip της Eurovision 2019 θα προβληθούν το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου.

Οικοδεσπότες των εκπομπών θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου, το αγαπημένο “δίδυμο” των εκφωνητών της Eurovision από το 2013 μέχρι και το 2017 που επιστρέφουν φέτος μετά από αποχή μιας χρονιάς.

Οι εκπομπές θα έχουν ως καλεσμένους γνωστά ονόματα της μουσικής και όχι μόνο, οι οποίοι θα αναλάβουν να παρουσιάσουν από μία ως δύο χώρες ο καθένας.

Στα σημερινά γυρίσματα ως καλεσμένοι παρευρέθηκαν οι: Μπέσσυ Αργυράκη, Πασχάλης και Ρόμπερτ Ουίλιαμς (Ελλάδα 1977), ο Φώτης Σεργουλόπουλος, επιχειρηματίας, παρουσιαστής και γνωστός eurofan, η πρωταθλήτρια καράτε Eλένη Χατζηλιάδου, ο δημοσιογράφος Σπύρος Χαριτάτος, καθώς και ο τραγουδιστής και ηθοποιός, Jerome Kaluta.


Στην αυριανή εκπομπή, καλεσμένοι μεταξύ άλλων, θα είναι οι: Μαριάννα Ευστρατίου (Ελλάδα 1989 και 1996), Ελπίδα (Ελλάδα 1979), η για πολλά χρόνια παρουσιάστρια και εκφωνήτρια του Θεσμού, Δάφνη Μπόκοτα και οι γνωστοί ηθοποιοί Μιχάλης Μαρίνος και Ναταλία Δραγούμη.

 

 

ΕΡΤ eurovision 2019

ΕΡΤ Eurovision 2019

ΕΡΤ eurovision 2019

ΕΡΤ eurovision 2019

ΕΡΤ eurovision 2019

 

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Πολύ θα ήθελα να δω κάποια στιγμή να γίνονται από την ΕΡΤ κάποιες εκπομπές, στυλ review, όπου θα υπάρχουν καλεσμένοι και θα λένε τη γνώμη τους για όλες τις συμμετοχές.
    Κάτι τέτοιο είχε γίνει αν θυμάμαι καλά το 2007, και πιο πρόσφατα (όχι με ιδιαίτερη επιτυχία είναι η αλήθεια) το 2016(;). Αυτές με τον Χριστοφόρου λέω.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *