Αυστραλία: Το φαβορί για νίκη στο φετινό The Voice, ονειρεύεται μία συμμετοχή στη Eurovision

Μπορεί να έχει περάσει ένας μόλις μήνας από τον τελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, δειλά δειλά όμως έχουμε τους πρώτους καλλιτέχνες που δηλώνουν παρών για την επόμενη διοργάνωση στην Ολλανδία. Ένας από αυτούς είναι ο Sheldon Riley, που έχει προκαλέσει κάτι παραπάνω από αίσθηση στο The Voice της Αυστραλίας που μεταδίδεται αυτή την περίοδο στην χώρα.

Φέτος στην Αυστραλία αποφάσισαν να διοργανώσουν το All Star The Voice. Πρόκειται για το κλασσικό φόρματ του παιχνιδιού στο οποίο όμως συμμετέχουν διαγωνιζόμενοι που ξεχώρισαν σε προηγούμενες εκδόσεις του ταλεντ σόου, αλλά και άλλων ομοειδών εκπομπών που προβλήθηκαν στην Αυστραλία ( X Factor, Australia Got Talent κλπ).

Μια συμμετοχή που έχει ξεχωρίσει και βρίσκεται ήδη στον τελικό που θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες, είναι ο Sheldon Riley. Ο Sheldon κατάφερε να κερδίσει πέρσι την τρίτη θέση στο The Voice. Φέτος όμως ήρθε πολύ πιο έτοιμος και υποδυόμενος έναν χαρακτήρα με ιδιαίτερη εμφάνιση, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του αυστραλιανού κοινού, πετυχαίνοντας σε κάθε εμφάνιση του εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ο Sheldon μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Instagram έχει κάνει ήδη γνωστή την επιθυμία του να εκπροσωπήσει την Αυστραλία στο διαγωνισμό της Eurovision. Το μόνο που έχει να κάνει βέβαια είναι να δηλώσει συμμετοχή στον εθνικό τελικό της χώρας, Australia Decides, που θα πραγματοποιηθεί και το 2020 στην Γκολντ Κόουστ.

Την Αυστραλία φέτος εκπροσώπησε η Kate Miller-Heidke μετά την νίκη της στον πρώτο εθνικό τελικό που διεξήγαγε ποτέ η Αυστραλία για την επιλογή της συμμετοχής της στο διαγωνισμό, Australia Decides. Το Zero Gravity με το οποίο συμμετείχε στον διαγωνισμό κατάφερε να βρεθεί στην 9η θέση στον μεγάλο τελικό με 284 βαθμούς, φέρνοντας ξανά την χώρα των καγκουρό στην πρώτη δεκάδα.

Πως θα σας φαινόταν ως επιλογή ο εκκεντρικός Sheldon Riley για την Αυστραλία και τον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision;

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *